söndag 23 oktober 2011


Nu är det bara att njuta av vårt "nya" tv-rum! Det är inte helt klart än, men det vi har soffor att sitta i igen och det mesta är helt. Ny yta förstås, men det viktigaste är att vi förhoppningsvis har ett varmare och framför allt mindre dragit golv nu.

I vårt gamla hus med torpargrund tror jag inte att kalla golv är ett minne blott, men vi har i alla fall försökt göra det bättre!

Jag älskar vårt nya trägolv som känns SÅ mjukt och lent, tofflor är bannlysta där inne nu så det vill till att det inte är så kallt. :)


Den senaste tiden har fritiden mest gått åt till  renovering så nu tar vi en paus med det sista och tar det lite lugnt ett tag.
Jag har också haft en del problem med min rygg/nacke som varit ovanligt skrotig på sistone därav väldigt lite tid vid datorn.

Här kommer i alla fall ett boktips som omväxling på den här bloggen - Moderspassion som är Majgull Axelssons senaste bok. Jag har inte alls läst långt i den ännu, men det är en riktigt bra bok!

Vad läser du just nu?Vi har haft en väldigt solig och fin söndag här idag. Jag tänkte lägga mig i soffan och läsa en stund när barnen sysslade med annat, men jag gick ut och tankade solenergi istället och fick njuta av flera perenner och rosor som blommor om nu! En bukett kärleksört fick följa med in sen. 
Jag brukar inte kratta på hösten, men idag passade jag på att kratta ihop en del som låg på gruset och kring en del rosor som fick ett skyddande lager över sig.

Jag måste ha bloggabstinens för jag verkar inte kunna sluta skriva om nästan ingenting. :)

Jag önskar dig en skön söndagkväll och en fin ny vecka!


6 kommentarer:

 1. Hej!
  Förstår att det är slitsamt med renovering, men det blir fint och mysigt efteråt :)
  Usch, för onda ryggar, hoppas du får hjälp med att klara upp det! Själv har jag också haft problem med ryggen i höst, men det ger sig så småningom.
  Det där med att kratta löv, nej, nej, det får ligga kvar och samlas upp maskinellt till våren :)
  Sköt om dig och din onda rygg! /Bea

  SvaraRadera
 2. Men oj så spännande det ser ut med hyllorna på dörren!!! Kan du inte visa mer? Kul med lite nya ideér! Ja, nog är det skönt när man rott en renovering i hamn. Nu kan ni njuta hela vintern... eller?

  Hoppas din rygg rätar upp sig snart;)
  Ha en skön vecka.
  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Det är jobbigt att renovera - men underbart när det är klart!
  Det jag läser just nu är faktiskt en svensk thriller - något som jag inte brukar uppskatta så mycket, men den här är riktigt bra och dessutom lite tankeväckande; "Tusenskönor" av Kristina Ohlsson.

  SvaraRadera
 4. Dålig rygg och nacke är inte kul. Jag hade mitt tredje besök hos kiropraktorn på en vecka idag. Ska dit igen på torsdag. Dyrt blir det!

  Trägolv är fint och skönt. Här brinner det i kaminen i kväll och det är så mysigt. Kul idé med dörren och hyllorna.

  Just nu läser jag Jessica Anderssons När kalla nätter....Hon berättar om sin uppväxt. Lättläst och intressant. Innan den läste jag Camilla Läckbergs Änglamakerskan. Den var bra men slutet är jag inte helt överens med.

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Men du, det rummet vill jag se mer av!!! Verkar helfint. Jag läser Anne B. Ragdes Arseniktornet, tycker jättemycket om den, gillar hennes skrivstil, har läst Berlinerpopplarna förr. Maj-Gull Axelsson är en favorit hos mig, har inte läst den du skrev om men den hamnar på min lista!

  Kram,
  Jenny

  Ps. Krya på er!

  SvaraRadera
 6. Grattis till ett varmare golv! Här i vårt torp är det just kalla golv som är problemet...
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera