onsdag 7 mars 2012

Sportelisportar

Här kommer en liten hälsning från mig som nu har sportlov!

Eftersom det heter just s p o r t l o v så har jag så klart sportat, idag var vi till exempel till skidskyttestadion och utövade skidskytte.


Om det bara inte hade blåst så mycket och om jag inte haft tjockaste tumhandskarna och om jag varit lite spänstigare när jag skulle ner på mattan och om inte om fanns... så skulle jag säkert kunna bli en ny skidskyttedrottning! :)

Jag har inga bilder från idag (sonen verkade tycka att det var mer än pinsamt när det kom några skidåkare och kollade in mig...). Bjuder på en sommarbild nedan istället.

Förutom att vinteridrotta, som är det som tar mesta tiden nu och några veckor till (som utövare själv eller som aktiv förälder), så börjar sommardrömmar och trädgårdsplaner spinna runt i huvudet nu. I helgen värmde solen så skönt på blek vinterkind så det går inte längre stå emot.


Tidsbrist gör att det inte blir så där jättemycket sådder i år, men jag har faktiskt beställt några sticklingar nu.
På Nordiska Trädgårdar ifjol köpte jag lite örter och sommarblommor hos Plantbutiken och därifrån beställde jag nu några olika småpetunia och nemesia bland annat.

Nemesia var för mig en ny sommarblomma förra året, men den fyllde ut väl, var väldigt söt och jag har för mig att den doftade också.

I morgon ska vi passa på att shoppa lite födelsedagspresenter och sedan blir det nog bara sport ifrån tevesoffan.

Må så gott!

6 kommentarer:

 1. Om inte om fanns vilken strålande trädgård jag skulle ha
  Ha ett härligt sportlov
  maggan

  SvaraRadera
 2. Härligt att ha lov! Jag skulle behöva ett till minsann.
  Skidskytte har jag aldrig provat på men skidor gillar jag (även om det inte händer ofta här).

  Kram

  SvaraRadera
 3. Om INTE fanns skulle det vara vår och jag i full fart med att återställa trädgården.....

  SvaraRadera
 4. Härligt sunt och friskt sportlov ni har, men jag har förstått att ni är mycket aktiva med skidsport, hela familjen, det måste vara härligt att vara ute så mycket. Jag är glad att det kommer sluta regna i morgon och att det blir vårväder i veckan.
  Jag kommer inte heller att så såmycket i år, jag har fröer men känner jag mig själv, kommer jag nog inte hinna allt men de får sparas till nästa år. Ha en skön helg, kram ♥

  SvaraRadera
 5. Jag skall sprota i trädgården nästa vecka fast då blir de nog trädgårdslov hi hi...
  Härligt med riktig vintersporer.
  Ha det gott
  Annika

  SvaraRadera
 6. Här är det dåligt med sporten. Yngste killen blev snorig och hostig så han har ett luuuugnt lov, skulle varit på skidtävling idag men det fick bli lite lugnare angling istället. Äldste killen har fullt upp med att bygga folkracebilar, men idag har han haft fotboll också.

  Ha det bra, trevlig forsättning på helgen,
  kram
  Jenny

  SvaraRadera