måndag 13 augusti 2012

Gullefjun

Under tre veckor har våran AnnaH varit surhöna och igår morse kläcktes så den första kycklingen!De är så otroligt söta och mjuka!Totalt fick vi sex stycken kycklingar!

Sist att kläckas var den här lilla dunbollen som är alldeles svart!


Tänk - nu är vi två hönsmammor här hemma! :)6 kommentarer:

 1. Men ooooo, vad gulligt! Det var det sötaste jag sett på hur länge som helst! Behåller ni dem? Vad roligt att komma på namn åt dem! Om jag ändå fick hålla i dem ...

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera
 2. Men jisses sååå sööta!!!!!
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 3. Wow - så underbart söta! Vi såg några härom dagen och då tittade min gubbe strängt på mig och sa; "Vi ska INTE ha några höns!" Alltså blir det inte det!!

  SvaraRadera
 4. Meen så söta man är då! Så kul att få se o så konstigt att en blev svart.. men det kanske det inte är förresten.. ja jag har ingen aninng.. *ler*. Min dröm är att ha små höns också.. o kycklingar då men det är inte så bra o ha det i en vanlig villaträdgård har jag hört.. (morr).. men jag får väl böja mig för detta för de ska ju ha det bra de små liven.. Får titta på dina fina bilder istället.. ha det gott/moa

  SvaraRadera
 5. Så söta så! Kan ju vara skönt att slippa vara ensam om att vara hönsmamma. Lite moraliskt stöd lite då och då skadar ju inte.

  Kramar

  SvaraRadera
 6. Så söta och gulliga
  ha det så bra
  maggan

  SvaraRadera