måndag 3 mars 2014

Vänner med extra allt

I lördags hade vi lite förfirande inför min födelsedag! Vi bjöd in de närmaste vännerna på raggar/rockabilly/50-talsfest med en mordgåta!

Att alla tog temat på största allvar kunde man inte ta miste på, även om det var lite fel årstid för raggarbilar... :)


Alla hade i god tid fått sina rollbeskrivningar och när de kom fick de, förutom raggargroggen, även sina manus. 


Det var många olika karaktärer och intrigerna var minst lika många...


Och så hände det som inte fick hända - Krock-Conny mördades!


Men vem hade utfört mordet? Och varför?


Det var en jättetrevlig kväll och det var roligt att ha temafest med rollspel

Allra, allra roligast var ändå att mina fina, fina, bästa vänner bjöd både på en egenskriven sång som var bara till mig och ett helt dansprogram ala Grease! Nåja, nästan som i Grease i alla fall! :) 
Både sången och dansen är inspelade, men jag är osäker på att jag skulle fortsätta vara omtyckt om jag la ut det på Youtube. 

Alldeles varm i hela kroppen blir jag i alla fall när jag tänker på deras uppträdanden!Det här blev väldigt mycket off trädgård, men roligt ändå! 


5 kommentarer:

 1. Jag blir så imponerad av människor som orkar ordna fester och liknande så som ni gjort. Det är så långt ifrån mig som man kan komma :).
  Det låter som att du blev jättenöjd och det är ju bra. Är det läge för grattis i förskott då eftersom du skrev inför födelsedag?
  Kram

  SvaraRadera
 2. WOW! Den festen hade man ju älskat att vara med om!! Jag älskar att leka och har tillsammans med min kusin ofta pratat om att åka till nått slott och vara med om en mordkomplott över en helg. Att du sen blev hyllad så fint måste vara fantastiskt! vilka vänner!!
  Och du - GRATTIS - i efterskott eller...!!!

  SvaraRadera
 3. Grattis till din dag, VILKEN FEST !
  Verkligen roligt med lite annorlunda tilldragelser, jag älskar också att leka, dansa och göra 'galna upptåg'.
  För ca 3 år sedan var vi på Wapnö Slott utanför Halmstad, alltså från mitt jobb inom vården. Där var hade vi en mordgåta att lösa, men det var andra som spelade upp den för oss. Det var riktigt intressant och kul som man gärna vill göra om.
  I Maj månad ska jag ha en fest hemma på gården, alla kollegor som kan komma (kanske 35). Vi ska inte bara äta,dricka o dansa utan jag ska försöka hitta på lite kul lekar, men vad, det har jag inte bestämt ännu, har du något bra förslag kanske ?.....

  Ha de så bra/ Eva

  SvaraRadera
 4. Vilken underbar fest och det är så jäd...ns roligt när vännerna ställer upp och tar temat på allvar. Sen mordgåta på allt, ur coolt!! Hade en 20 tals fest när jag fyllde 40 och det var precis så där som man vill att en temafest ska vara - alla ger järnet.

  Grattis på din dag!!

  Kram kajsa

  SvaraRadera
 5. Härligt! med lite annorlunda träffar! Mår man bra av! Offträdgård är ju lite spännande ibland ha en go vecka kram Monica

  SvaraRadera