onsdag 19 november 2014

Novemberblues

Jobbig dag på jobbet. Himlen så låg och grå att man nästan snuddar den. Det kanske är det jag gjort, jag har ont i huvudet, fast jag trodde nog att det var jobbet snarare än himlen.
En tweenie här hemma som gör att jag känner mig otillräcklig som förälder.

Går ut och får lite frisk luft i lungorna. Passar på att tända några ljus även ute. Ljus i novembermörkret. Så nödvändigt nu.Kommer in och brygger en kanna te, tänder ljus även inne och gosar ner mig i soffan med trädgårdstidningen.
Längtar efter min supergoa tweenie och hennes bror som snart kommer hem igen efter träningen.


November kan ju vara ganska mysig ändå. 

6 kommentarer:

 1. Det gäller att ta tillvara på de små stunderna så blir det ofta bra.
  Ha en fin kväll
  Kram Meta

  SvaraRadera
 2. Mörka november kan stundtals tära. Snart kommer vackra advent med allt vad det innebär och du ska se att tillvaron blir ljusare!

  Hoppas din himmel är högre idag!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Vi har väl kommit till den där tiden mitt emellan ljus och mörker som är så svår och grå, där solen har svårt att komma igenom allt det gråa. Energinivån är låg så man får kämpa för härliga höstdagar. Du verkar ju trots allt görsa det mysigt för dig

  Kram Kajsa

  SvaraRadera
 4. November är väl kanske inte direkt min favoritmånad...men det som är bra med den är att man kan tända en massa ljus: Precis som du så gör jag det både inne och ute. Sen är det ju också nära till advent och alla ytterbelysningar får tändas. Har alltså redan satt upp dom, men väntar till nästa vecka med att tända dom. Sen brukar det sociala livet få ett litet uppsving efter att ha legat mer eller mindre i träda efter sommaren...och det är ju extra trevligt!
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 5. Dessutom 99% luftfuktighet hörde jag SMHI säga häromdagen. Så det är väl inte konstigt om kroppen reagerar. Bara att pyssla om sig så gott man kan.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 6. Ja, så känner man ibland. Hoppas du inte har huvudvärk längre.
  Jag tror det är klokt att ta hand om sig på så sätt att man tänder lite ljus och dricker te (om man nu gillar te).
  De där barnen ja, som man älskar så mycket men de kan göra en alldeles förtvivlad, arg och frustrerad också. Känner absolut igen det.

  Hoppas du haft en bra dag idag och att helgen blir fin.
  Kram

  SvaraRadera