Igår åkte vi till ett jordgubbsland med självplock och plockade röda fina gubbar!
Jag har både rårört och gjort sylt. På det som blev kvar gjorde jag idag en specialsylt.
Jag har både rårört och gjort sylt. På det som blev kvar gjorde jag idag en specialsylt.
Den blev jättegod, men jag kan tänka mig att ha i mera lavendel. Den blev något fast och vi kommer nog att använda den som marmelad.
En supergod marmelad gjorde jag också av rabarber och vanilj efter recept hos Jag Blommar-Maria, se här. Mmm...!
Här har vi haft jättefint väder idag och jag har äntligen kommit igång med lite målningsarbete ute.
Vad har du gjort idag?
Oj, det låter som en spännande sylt.
SvaraRaderaIdag har jag besökt underbara trädgårdar. Kolla hos mig! Kram!
*suck* Jordgubbar... Det som är så gott och så kan jag inte äta det nu när jag ammar.. Men å andra sidan, ammar gör jag ju inte nästa sommar och då ska jag njuta kan du tro!
SvaraRaderaAnnorlunda sylt, det låter gott!
Trevlig helg! Veronica
Mmm jordgubb o lavendel! Mina somamr favvisar tror jag.
SvaraRaderaMen så spännande med lavendel....Har sett mycket recept med just lavendel i. Ska kolla runt hos dig nu en stund, roligt att hitta nya bloggar!! Kram Anna
SvaraRaderaDet låter smarrigt med jordgubbssylt smaksatt med lavendel.
SvaraRaderaHa det gott
Gunilla