fredag 16 oktober 2009

Blogginläggen har gått på sparlåga ett tag. Allt för mycket annat har tagit tid och kraft den senaste veckan. En av alla bra delar med bloggen är ju ändå att de trogna vännerna/läsarna kommer tillbaka även om det går ett längre tag mellan uppdateringarna.Idag har det regnat och den färggranna hösten har mera antagit en dämpad och brunaktig ton. I förrgår var det sju-åtta minusgrader och då var honungsrosen frostig och grann.

Ha en riktigt mysig fredagkväll!

5 kommentarer:

 1. Ja, fy vad kallt det blev helt plötsligt!!! Fast här består ju inte kylan utan idag blev det regn- och snöblask - brrrr.

  Jag har också bloggat på sparlåga men så blir det ju emellanåt, tiden får prioriteras till annat men det är som du skriver, man/vi återkommer igen :) Ha en skön helg, kramen 8`)

  SvaraRadera
 2. Riktigt vintrigt i hela Sverige. I Östergötland var det visst kallast!
  Karin

  SvaraRadera
 3. Det är baskeme så att jag hellre tar lite kyla än detta eländiga regnväder, usch!
  Må så gott i helgen!

  SvaraRadera
 4. Vilken vacker bild!
  Jag måste också säga att dina senast visade trädgårdsdekorationer var minst sagt söta. Mysig idé att låta henne kika in, säger den nyfikna. Inredningsintresserad som jag också är så undrar man ju lätt hur alla andra har det, kul då att åtminstone få en glimt utan att behöva glo.

  SvaraRadera