söndag 19 oktober 2014

Älvornas dans

Vädret var på sin finaste oktobersida igår med sol och på morgonen även minusgrader, Var tvungen att i pyjamas smita ut med kameran en sväng innan frukost. :)

Älven i sina skiftningar med spegelblänk, älvdans och vita gäss är fascinerande. 


Annars gick lördagen mest åt till att få ordning i vårat sovrum som mest blivit ett förvaringsutrymme för saker som man inte vet var de ska vara.

Skulle det finnas ett teveprogram som hette Sveriges värsta sovrum eller nåt sånt så skulle vårat lätt ha kvalat in där. 

Men nu är det rent och fint igen. Vi har fortfarande ett trådbackssystem för mycket, men det ett Ikeabesök som fattas för vi väntar på ett nytt skåp där grejerna ska rymmas, i ett annat rum. 

Jag började redan förra helgen med att fylla sopsäck efter sopsäck i det andra rummet, men några grejer blir det faktiskt kvar. :)


Det blir lite trädgård nu, men jag ska i alla fall ut en sväng för lite frisk luft och dagsljus som det inte blir så mycket av på vardagarna. 

Ha en härlig söndag alla!


3 kommentarer:

  1. Så vackert!
    Tänk att ni har så kallt med frost och allt. Här är regn och 15 grader idag. Mörkt som bara den hela dagen. Riktigt höstväder men som sagt varmt.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Vacker landskapsbild - så fin vy! Bilden från frostbiten trädgård - fint men hua mig vad kallt :) Här har vi regn, regn och åter regn men så är det att bo på växtkusten. Ha en bra vecka :)

    SvaraRadera