söndag 11 januari 2015

Nöjd

Det här med rea är inte riktigt min grej. I jul och mellandagar vill jag mest mysa omkring hemma, käka knäck, kolla på film och lägga pussel istället för att springa på stan. Lika på sommarrean, bada, grilla, gräva och lukta på blommorna går före. :)

Nu lägger en av mina favoritinredningsaffärer i stan ner och de har haft utförsäljning ett tag nu, men tisdags chansade vi och åkte dit och kollade vad som fanns kvar.
Jag fyndade en hel del till trädgården, krukor, superfin hängande lykta, stort plåtfat och zinkvattenkanna till exempel.

Jag gillar rost så jag är extra glad åt de stora krukorna!


På bilden också "koskällor" att ha när vi ska heja på barnen i skidspåren. :)
Inköpen gjorde att tankarna på en annan årstid tog fart, men här hemma har vi jul fortfarande och ute snöar det stora flingor just nu!
9 kommentarer:

 1. Vilka härliga fynd, men tråkigt att din favoritaffär lägger ner!

  Jenny

  SvaraRadera
 2. Ja men du det var fina krukor och tänk om 69 dagar är det vår sägs det hihi. I dag undrar jag verkligen efter den väldiga stormen och snöandet idag
  Ha det så gott
  Kram Meta

  SvaraRadera
 3. Jag har svårt att hitta något på rea. Ser liksom inte kläderna/sakerna för alla kläderna/sakerna.
  Här har vi ingen snö alls, bara storm.

  Fina saker du hittade!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Du verkar ha gjort fina fynd, tycker jag. Härligt att ni kommer att bete som rena rama alp-folket med koskällor i spåret. Sånt gillas!

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Oj, vilka fina fynd! Tråkigt när favoritbutiken lägger ner men dessa fynd måste väl ändå trösta lite. Rea är annars inte min grej heller. Håller koll på en pysselbutik som är perfekt att julshoppa i på annanadagen för kommande säsong, annars får det vara för min del.

  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
 6. Vilka fina fynd du gjort! Men så trist när en fin butik lägger ner. Jag har köpt lite på rean, men det har varit rätt lugnt.
  Ha det gott
  Kram Maria

  SvaraRadera
 7. VAd skönt att höra att du också gillar mysa hemma istället för att springa på rea, då är jag inte ensam.
  Men trädgårdsfynd vill man ju inte missa och vilka toppen grejor du hittade. Grattis till det.
  Annika

  SvaraRadera
 8. Precis som dig så är jag inget för att springa på REA, är överhuvudtaget väldigt dålig på att shoppa - om det inte gäller trädgårdsgrejor förstås! Men det var ju jättefina saker du fått tag på.
  Fast trots mitt REA-motstånd så gjorde jag ett fynd i år; en köksassistent som jag önskat mig länge för endast 995:-. Tyvärr är det dock ytterst sällan som något gardencenter här har utförsäljning. Vi har ju inte fler än ett handfull!
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 9. Å vilka härliga fynd! jag har inte handlat en endaste lite sak på rea iår...men det är ju inte försent ännu :) Kram Anna

  SvaraRadera