måndag 5 januari 2015

God fortsättning!

God fortsättning på det nya året!
 
Det känns nästan som vardag idag, men imorgon är det ledig dag igen. Skönt! :)
 
Igår kom vi hem efter några dagar på vift längs olika skidspår. Det är barnen som tävlat fyra tävlingar på tre dagar, men det är jag som fått träningsvärk. :)
 
Jag hann bara åka i spåret hemma två gånger innan värmen och regnet kom och tog mest all snö så det var skönt att komma till platser som erbjuder bättre förhållanden.
 
Mellan två av tävlingarna passade jag på att besöka en inredningsbutik med passande utbud.
 
Vad sägs om den här fina vedförvaringen? Klockren i fjällstugan jag inte har.
Kanske ett Gör-det-själv-projekt för den som åkt färdigt på laggen? ;)
 
 
Jag ser att fröerbjudanden och frönyheter presenteras nu.
 
Har du spanat in några fröer än? Är så-säsongen nära nu?
 
Jag väntar fortfarande på den "riktiga" vintern så själv avvaktar jag ett tag med frökatalogerna.
 
Dottern har däremot, från min mobil, klickat in sig på en websida och sparat en fröpåse med astrar som favorit så jag får försöka komma ihåg det när det är dags att beställa. Roligt att hon intresserar sig för trädgårdslivet! :)
 
 
Trevlig helg!
 
 
PS. Helgerna är inte slut än, men idag blev jag bjuden på årets första semla. Toktidigt - jag veeet - men också tokgott!!
 

4 kommentarer:

 1. God fortsättning på dig också.
  Det var en fyndig vedkorg.
  Allt gott
  Annika

  SvaraRadera
 2. God fortsättning önskar jag dig! Vilket kul vedställ, kan man ju göra av sina skidor här nere för vi har ju ingen snö i år ( ännu).
  Frö ja jag har bestämt mig för att inte så för tidigt i år så därför håller jag mig ifrån frökatalogerna ett tag till. men jag har inventerat dem fröer som jag har här hemma så på lördag ska jag så chili de behöver ju lång start sträcka! Det kliar lite i fingrarna efter att få pilla i jorden.. vårlängtan! Ha en go vecka kram!

  SvaraRadera
 3. God fortsättning till dig också! Några skidor har det inte blivit för mig då vi varit bortresta under jul och nyår men imorse var det faktiskt vitt på marken men nu har det slagit om till mildväder igen. Kul när intressen går i arv och kan delas. Jag och dottern har ju delat vårt hästintresse i 18 år ungefär men nu har det avtagit hos henne och vi har tagit en paus = inga hästar på gården sen i våras men jag hoppas vi kan ta upp det tillsammans i nån form framöver igen.
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Snygg vedkorg! Nu är det tio minusgrader, och kommer snön som de lovat idag så kanske det blir skidåkning här med. Har sett att vissa åker på isen, men det skulle jag aldrig göra. Jag har inte heller något frödille ännu, men det kanske kommer.

  Jenny

  SvaraRadera