tisdag 14 april 2015

Aprilväder

Det är april nu och april levererar verkligen aprilväder i år!

I lördags var det en helt underbar vårdag som spenderades ute i trädgården. Jag ägnade en del tid åt att plocka upp kvistar och grenar som stormat ner tidigare under veckan, men också åt att så lite frön i växthuset, kratta och lite av varje. Det var även full fart i bikupan så maken passade på att kolla till dom och ge de lite stödfodring.


Vi avslutade dagen med lite trädgårdsbubbel samtidigt som vi njöt av aftonsolen!


På söndan vaknade vi till riktigt snöoväder, men vi trotsade det och for till fjälls och åkte slalom. Hur jobbigt som helst att åka i opistade backar, men också hur roligt som helst!

Världen var svartvit den här dagen.

På måndagen var jag uppe med tuppen igen och så var även solen.


Imorgon är jag ledig och tanken var att jag skulle ställa ut alla frösådder i växthuset tillsammans med en värmefläkt, men det känns inte så hoppfullt idag då det snöar igen. 

4 kommentarer:

 1. Det är ju april så inget annat att vänta. Kul att ni hann med att åka slalom i alla fall.
  Ha det gott
  kram Meta

  SvaraRadera
 2. Nämen det är ju verkligen varannan dag med vädret. Idag har vi varit i Gävle bla men det har varit hur kallt och blåsigt som helst. Hade till och med lite snöblandat regn på hemvägen, men på kvällen hann solen minsann fram en vända. Ombytligt.

  SvaraRadera
 3. Fullt så dramatiskt har vädret inte svängt här. Men värmefläkten i växthuset får jobba om nätterna. Vilken fin bild på fjällandskapet!
  Allt gott!
  Laila med Fagerdala trädgård

  SvaraRadera
 4. Trädgårdspyssel, bin och bubbel ena dan och slalom nästa låter inte så fel även om vi väl alla väntar på våren och värmen. Kallt i södra Värmland också men ingen snö.
  Kram Anna-Karin

  SvaraRadera