onsdag 23 mars 2016

Glad Påsk!


I början av veckan så påskpyntade jag lite utomhus. 
Jag är inte så påskpyntig av mig, men lite ris brukar jag i alla fall få till. Äggen är färgade med lökskal och grönt te. 


Jag brukar heller inte fara till Blåkulla. Det blir nog lite umgänge med familjen, grilla och förhoppningsvis få lite sol på näsan! 
Vi startar påsken imorgon med att fira sonen som fyller år idag. Idag har han haft skola och nu är han på träning så det passar bäst imorgon. 

Må påskharen hitta fram till var och en. Godis löser inga världsproblem, men kanske kan man njuta i det lilla en stund.

7 kommentarer:

 1. Önskar dig en Glad Påsk med.I sol och värme så att snön smälter hos dig
  Kram Meta

  SvaraRadera
 2. Hoppas du får en skön påskhelg med åtminstone lite sol i nån hörna!

  Glad påsk!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Önskar dig en härlig påskhelg med mycket sol och ett fint kalas för sonen idag! Anna-Karin

  SvaraRadera
 4. Så fint du pyntat! Hoppas påsken varit god så här långt, man löser inga problem på tom mage heller.
  Allt gott
  /Anette

  SvaraRadera
 5. Less is more! Det var väldigt fint du hade gjort för påsken och visst räcker väl det! Jag har sådär femton-tjugo miniägg i trä som jag tar fram, det är allt, och det går bra det också!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 6. Halloj där :) Nu när ljuset återvänder, kommer även trädgårdslusten och det är så roligt att läsa bloggar igen :) Kan läsa att du pluggor?! Något med trädgård?! I på västkusten?! Försökte läsa mig till när, var och hur men hittade inte rätt. Dingle kanske? SKa ha lite koll på dig så jag kan stilla min nyfikenhet. Ha en bra dag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Ja, jag läser två utbildningar under detta året, Trädgårdsanläggning och -skötsel och Odling. Jag har ingen riktig plan, men jag behövde dels en rejäl paus från jobbet och dels så är det ju något som jag verkligen är intresserad av! Dingle stämmer bra. :) Må så gott!
   PS. Jag har lite koll på dig via Instagram också så jag vet att det händer saker i ditt liv också. Sydafrika låter riktigt häftigt!

   Radera