torsdag 31 juli 2014

Pretty in pink

Tänk att röllekan kan vara så fin!
 
 
 
 
 
 
De nya karamelliga liljorna i rufsigt sällskap av vit flox och fingerborgsblommor.


 
Ännu en malva. Först ser hon ut att ta över hela rabatten och bre ut sig det värsta, men avslutar med att bjuda på de skiraste pappersliknande blommor i massor!

 
Jag njuter av rabatternas virrvarr med en känsla av att allt blommar just nu. Jag njuter också av kvällarna jag tillbringar på vår altan.
 
Efter kvällsdoppen i sjön sitter vi där ute och läser, fikar, umgås, vilar och tänder ljus och lyktor när vi möter skymningen. Det är bara den morgonpigga väckarklockans vara som gör att man måste slita sig in om kvällarna.
Underbara härliga sommartid som bjuder på dessa fina kvällar!
 

2 kommentarer:

  1. Röllekan är riktigt fin, köpte en ljus ljusgul i år, och den blommade så fint. Den har dock torkat nu, hoppas den kommer igen. den ljusrosa är en riktig goding. Gillar Malvan har den i vitt och rosa, höga och låga, och de överraskar genom att poppa upp lite här och där. De har nästan blommat färdigt, liksom Digitalisen. Underbara bilder. Ha det gott/Marika

    SvaraRadera
  2. Vilket toppenvirrvarr! Gillar färgskalan och din karamelliga lilja är helt underbar. Här har jag fått rensa bort malva mauritania från rabatten eftersom den blir gul och fick rost. Hade behövt mycket mer vatten än jag kunde bistå med.
    Visst är kvällarna härliga
    Anette

    SvaraRadera