fredag 19 februari 2016

Skidföre

Trädgårdstoka kan man väl kalla mig och ha en hel massa rätt i det. Detta till trots så är det nog februari som är min favoritmånad! Jag älskar vintern och när vi kommit in i februari så är även ljuset tillbaka! Aldrig är jag så sportig som i februari. Det är bäst-månaden när det gäller skidåkning för mig!Nu har jag ju dessutom kunnat lägga upp dagarna rätt mycket själv så flera dagar i veckan har jag gett mig ut på skidturer på dagstid.Med önskan om en riktigt solig och snöig helg! Må så gott!

Och ett varmt PS. Tack för alla snälla och peppande kommentarer om min skolgång. Det ska nog gå bra det här. :)

7 kommentarer:

 1. Det ser så inbjudande ut! Till och med jag får lust att spänna på mig skidorna. När jag var i tonåren tillbringade vi ofta påskveckan i Grövelsjön. Och i minnet såg det alltid ut som på din bild! Njut av ditt februari.

  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Har uppfattat dig som en trädgårdsmänniska i kvadrat - och så har du februari som favoritmånad! Så bra egentligen, då är du nöjd och glad nästan hela året!
  Trevlig helg!/Laila

  SvaraRadera
 3. Visst ser det härligt ut på bilden men det räcker med det. Är inte alls någon älskare av snö och skidåkning utom utför då, det har jag åkt mycket innan jag blev sjuk.Härligt att kunna planera sin dag så det går bra att utföra det man älskar.
  Ha en fin lördag
  Kram Meta

  SvaraRadera
 4. Vad härligt det ser ut med solen som glittrar i den kritvita snön. Gott att kunna åka skidor på dagen när det är ljust. Kan tänka mig att den årstid som ni lite längre norrut kallar vårvintern är den tid som är nu. Brukar njuta av den en vecka när vi är på skidsemester, men önskar att vi hade lite mer av den där vårvinter-känslan här nere i vår varierande grad av snö, regn, slask och blask-röran.
  Kram Anna-Karin

  SvaraRadera
 5. Ser härligt ut med sol och fina spår, men det är nog ändå annat som gör mig lycklig...
  Ha det så gott
  Anette

  SvaraRadera
 6. Ohhh, tack för ditt svar i förra inlägget! Du går på Dingle, det var det jag fikade efter, jag bor alldeles ganska nära, tar en kvart med bil härifrån till Dingle! Vid det som kallas Gläborgskrysset tar man väg 162 mot Lysekil och så svänger man av åt väster, Wrångebäck, när man kommit en bit på vägen där!
  Är det sista terminen dom undervisar vid Dingle eller hur är det, den ständiga debatten om att lägga ner eller inte. Så roligt! Dingle!
  Och så bor du där jag egentligen vill bo, i norr där det finns snö, är kallt och vackert! Jag håller så med dig om dom dagarna när det är snö, kallt och sol och snön får ligga, vi har ju inte så mycket av det här, tyvärr.
  Det ser helt magiskt ut på dina bilder!
  Agneta kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaha, så du är nästan "granne" då?! Det är, som jag fattat det, gymnasieskolan som läggs ner efter den här terminen. Vuxenutbildningarna ska få kvar, men man hör på lärarna att det inte är så trevlig stämning där nu. Som tur är de väldigt engagerade i sina ämnen! Jag ser mer fram emot våren och sommaren i Bohuslän, för som jag frös förra gången jag var där fryser jag aldrig här hemmavid. Det blåste isbitar den dagen jag åkte hem och inga långkalsonger och mössor i världen kändes kunna hjälpa. :)

   Radera