torsdag 6 augusti 2015

Krolligt

Mina liljor har poppat upp både här och var i sommar eller det är i alla fall några stycken som jag känner mig tveksam till att jag själv skulle ha flyttat dom. Vem som flyttat mina liljelökar under vintern är oklart. :)
Krolliljorna har jag dock själv flyttat förra hösten så de rår jag antagligen själv för att jag har enstaka som blivit kvar lite här och där.

Jag ska samla ihop dom på ett och samma ställe, eller två kanske det blir, men just nu blommar dom ju så fint!


Jag är glad att de ganska lätt förökar sig för jag vill gärna ha en hel dunge med krollisar!


Ikväll är det en underbar ljummen sommarkväll, en sådan när man bara inte vill gå in. Jag försöker förtränga att jag har en väckarklocka som ringer tiiidigt imorgon bitti, men det finns som i bakhuvudet ändå.

Hela trädgården doftar underbart, rosor, pioner, krolliljorna här ovan... men mest påtagligt är den vita tobaken. Underbart! Jag sådde inga själv, men snälla syster kom hit med några så att jag dels har på framsidan och dels på altanen. Hoppas på altanhäng nu!
2 kommentarer:

 1. Krolliljor gillar jag här har det inte funnits förut men nu har jag några. Skulle vilja ha vita och svarta med. Får leta så kanske det ger resultat
  Ha det gott i sommarvärmen
  Kram Meta

  SvaraRadera
 2. Jättefina! Har tänkt skaffa krolliljor också men har mest vanliga liljor än. Det bli nog att köpa några lökar i höst! :)
  h.Malin

  SvaraRadera