söndag 22 maj 20119 kommentarer:

 1. En sådan skylt skulle jag också behöva sätta upp på min blogg just nu och några dagar framåt. Ligger efter på grund av att vi haft fyra levnadsglada och hungriga barnbarn här över helgen. Har njutit varenda sekund så det är inte synd om mig, men lite synd om trädgården...
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera
 2. Snygg skylt, och det är ju perfekt som ett blogginlägg:) //helén

  SvaraRadera
 3. Ja, inga fler ord behövs, liksom ;)
  /Jenny

  SvaraRadera
 4. Skylten säger allt, vacker är den också!
  Ha en fin vecka! /Bea

  SvaraRadera
 5. Jättefint skylt och precis - det är där vi är nu! Tja, inte just nu för det regnar men så fort vi har en ledig stund, är vi därute :)
  Läste om de fådda pionerna - lycka! även om det krävdes en rejäl rensning - tur att hon frågade dig :) Att hon skall så gräsfrö - tja, alla är vi i olika stadier i trädgården. Vi har nya grannar, hon har inte trädgårds som intressen och tänker inte "skaffa massa blommor", men däremot har hon tänk ha en bra gräsmattan (nu är den åsidosatt sedan flera år och en katastrof) och hon gillar buskar. Jag sa till henne att det är en jättebra start och man lägger den tid och lust man har på sin trädgård, alla är vi olika :) Hennes man frågade för några veckor sedan om jag inte tröttnade på "jobbet i trädgården" och jag sa att jag jobbar inte där, det är terapi efter en dag på jobbet och jag får alltid frisk luft och rensar hjärnan. Nu säger han med ett leende "skön terapi du har" :))
  Oj - det bidde långt.... hihi...... må gott, kram :)

  SvaraRadera
 6. Jag också:)

  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera