tisdag 24 november 2015

De bar å åk

Nu har jag avverkat säsongens skidpremiär! Dottern skulle på snöläger i helgen som var och då passade jag på. När vi kom fram till Vålådalen vid niotiden så hade temperaturen sjunkit ner till 15 minusgrader. Brr, det var kallt vill jag lova, men på med skidorna och susa iväg i spåret!

Förutom att det var kallt så var det ju heller inte särskilt mycket till dagsljus.


Vid lunch styrde jag hemåt och då var det dags att ta på sig solglasögonen och jag fick njuta av den vintervackra fjällvärlden genom bilrutan.

Tittar man noga ser man fjällen långt där borta!

Här hemma har vi också haft kallt, men särskilt mycket snö kan man inte säga att vi har även om sonen är och skidar i hemmaspåret just nu. Jag hoppas på mera snö, men gläder mig åt det ovanligt soliga november vi har haft. Det behövs när dagarna är så korta som de är nu.

Må väl!

5 kommentarer:

 1. Åh, underbart med längdskidåkning!!! Längtar!

  SvaraRadera
 2. Någon skidmänniska är jag inte men vackert med snö och sol är det.
  Ha det gott
  Kram Meta

  SvaraRadera
 3. Jag längtar efter lite lagom med snö nu till advent. Men skidorna står hos ena dottern och om de blir använda alls i år vet jag inte... har ett dåligt knä och just nu spökar det mer än nånsin,vet inte ens om jag kan ta mig till keramiken idag, buhuuu...

  Njut av ditt vita landskap!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 4. Vad härligt att ni har haft soligt i november! Här har det regnat, regnat, regnat. Förutom det galna snöovädret som drog in i helgen förstås. Jag hoppas förstås att snön ligger kvar här också, men det är nog att hoppas på för mycket. Nu är det mest grått igen.

  Ha det fint!
  Karin

  SvaraRadera
 5. Det ser lockande ut! Tyvärr är det vansinnigt länge sedan jag kunde åka skidor - nu får jag vara glad om jag klarar skogsvandringar med hunden, artros är inte roligt! Jobba i trädgården kan jag i alla fall:-)
  Allt gott!/Laila

  SvaraRadera