måndag 2 januari 2017

2016 lämnade över till 2017

Nyårsaftonen startade tidigt med frukost och matsäcksfix. Vi drog sedan iväg till fjällen för att åka slalom!

Vi fick en riktigt härlig dag! På bilden nedan kan man se min man och min svåger susa ner för pisten. Nåt annat man kan se är att omgivningen är nästan helt snöfri. Så himla trist!

När vi kom hem trötta och möra i benen så gjorde vi en enkel, men god middag tillsammans med syrrans familj, som vi sällskapat med hela dagen. Det var inget glitter och glamour utan långkalsonger blev kvällens tema, om man säger så. :) Vi skålade i älgörtsbubbel som syrran och hennes man gjorde i somras. Spännande!

Här hemma startade i alla fall det nya året med snöfall och minusgrader så det fick bli en skidtur på nyårsdagen också, men på hemmaplan och på längden.


God fortsättning på det nya året!

För egen del hoppas jag att 2017 bjuder på nya roliga utmaningar, precis som 2016 gjorde!

4 kommentarer:

 1. Det behöver inte vara glitter och glamour för att det skall vara mysigt, jag skrotade omkring i mysbyxor på nyår och det var ok! Låter som ni hade mycket trevligt, vad roligt att åka slalom, det har jag inte gjort på många år, undrar om man skulle komma ihåg tekniken (och våga ta sig ner...*hihi*)

  GOtt nytt år till dig!
  Gunilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag säger som Lotta på Bråkmakargatan: "Att åka slalom kan inte vara så svårt. Först åker man lite åt ena hållet och sedan åt det andra håller och så vickar man på stjärten hela tiden”. :)

   Radera
 2. Slalom i fjällen! Härligt sätt att starta det nya året!
  God fortsättning!
  Laila

  SvaraRadera