måndag 27 december 2010

Ledig

Här kommer en liten jullovshälsning från mig. Jag har haft en skön och härlig julhelg och nu är jag ledig några dagar in på det nya året. Jag har aldrig varit ledig särskilt mycket i juletider tidigare så jag njuuuter!

Dagen före julafton visade termometern på under 35 minusgrader och det var väldigt kallt även dagarna innan. Sedan vände det och nu har vi ca 10 minus och det är jättehärligt väder. Både idag och igår har jag åkt skidor - det gäller ju att passa på för rätt vad det är kan det bli kallt igen...


Vi håller som bäst på att klura på en nyårsmeny som vi kan bjuda vännerna på.

Jag har fått en (eller flera) kommentar på inlägget med pepparkakshuset. Till dig som skrev den om MÅ Gott och andra som funderar så har jag och min man en matblogg tillsammans och ibland visar jag upp samma sak där som här.

Här har jag förresten ännu flera pepparkakshus! :)

Hoppas att ni har haft en skön julhelg och att det är flera som har förmånen att få vara lediga ytterligare några dagar!

10 kommentarer:

  1. Härligt med julledigt och min dag har kantats av frisk promenad, fruktskålen nära till hands på köksbordet (!), en god bok och tystnad - det kan inte bli bättre!
    Hoppas du får sköna lediga dagar!

    Men såååå fina pepparkaksbyggen!! Är du kock eller konditor? Gillar de små husen på skålarna ...wow!
    Kram /Bea

    SvaraRadera
  2. Skönt när det blir lite " varmare " ute. Vi har också fått det. Snyggt med granris och äpplen . Kram

    SvaraRadera
  3. Jag är också ledig nu under lovet. Härligt!
    Jag tog faktiskt en liten sväng med skidorna ute på vår lilla väg. Köpte nämligen stavar idag. Tyvärr glömde jag att man måste ha valla. Hm.... Provar kanske en sväng i morgon. Vi har spår några km härifrån.

    Nyårsmaten funderar vi på här också.

    Kram!

    SvaraRadera
  4. Julmys och julledigt! Vi bygger lego just nu. Härligt med inga tider att passa.

    Vilken fin dörr!!! Ursnyggt!

    Gott slut!
    kram kram

    SvaraRadera
  5. Visst är det härligt för oss som är lediga, men det är tyvärr en massa som inte är det i år. Trist för dom!
    Var inne på din matblogg och kollade lite och såg då att du hade en enkät om "vad som måste finnas på godisbordet". Tyvärr fanns det inget att rösta på för oss som inte har något godisbord. Vi hade en enda liten ask med mintchoklad i år, det var allt. Och den hade vi också kunnat klara oss utan! :-)

    SvaraRadera
  6. vist är det härligt att få vara lite lång ledig,jag har nästan en vecka kvar//maggan

    SvaraRadera
  7. Var inne o kikade på din matblogg, där fanns mycket gott! Vad duktiga ni är och vad kul att ha matlagningsintresset tillsammans! Ha det gott!

    SvaraRadera
  8. Jag kikar också på din matblogg emellanåt och blir inspirerad! Men oj, så kallt ni haft, här har det varit -28 som mest... räcker gott!

    Här håller jag tummarna att läckan med ispropp ska fixas under dagen! Gubben har fått bila upp pumphusgolvet... stackarn!

    Njut av din ledighet och god fortsättning.
    Kram Eva-Mari

    SvaraRadera
  9. Skönt med ledighet. Önskar dig ett riktigt gott slut och Gott Nytt År
    Ha det så bra

    SvaraRadera
  10. Hu så kallt...här är det -16 o det räcker...men det är fint! Jag visste inte att ni har en matblogg och jag ska kika in där när jag skrivit klart...spännande!
    Det är så gott att vara ledig över julen och man kan unna sig att njuta och slappna ev en smula...jag har varit ledig rätt mycket samt ska vara ledig i veckan som kommer...ska bli så skönt!

    Kramar från Malin

    SvaraRadera