onsdag 27 april 2011

Vårmys

Jag har haft en helt underbar påsk och jag hoppas ni har haft det också!

Något mera trädgårdsstök hade jag nog hoppats på, men å andra sidan fick jag altanmys och en sommarvärme jag inte kunde drömma om innan!

Vi har mest fraktat bort fjolårets löv, vi har krattat och krattat och kärrat och kärrat, men än är vi inte färdiga.  Jag spanar i rabatterna och blir glad för varje livstecken jag ser! En del vet jag dock inte om det är ogräs så även om jag börjat rensa bort smörblommor och kvickrot bland annat så har jag låtit en del vara tills jag ser vad det är.

Backen har fyllts på och "körts igång" så nu porlar det trevligt igen!


Hm, det var inte helt lätt att fota den...

I växthuset är det inte allt för mycket sådder, jag har ju sagt att det är ett mellanår, men det betyder ju inte att jag vill ha det så. :)Idag ahr vi inte haft lika varmt som under helgen, men solen skiner i alla fall och det är härligt att våren är igång på riktigt!

Jag kan inte minnas att vi tidigare suttit ute på altanen innan sista april, i kortärmat!

Ha det gott i solen!


5 kommentarer:

 1. Ja, vi fick en underbar påsk, härligt! Vi har också lite kallare idag, men dte är ok ändå tycker jag, vill inte att det skall "explodera" ute i naturen, jag vill liksom hänga med i svängarna :o) fast visst var det skönt att gå i shorts och linne i helgen!

  SvaraRadera
 2. Fint med en porlande bäck :-)) Ja, vilken helg det varit. Underbart!!
  Så spännande att gå runt och kika vad som kommer upp.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Påsken var helt gudomlig här också. Vi hann knappt gå in och äta för allt trädgårderande. Jag har också mycket kvar att vårstäda - men det är roligt, roligt!
  Må så Gott!
  Ester

  SvaraRadera
 4. Jaaa.. en helt underbar påsk.. var ledig förra veckan och det var helt ljuvligt. De sista dagarna i helgen gick jag med bikiniöverdel + shorts o grejade, brände mig t o m.. men nu är det kallare igen, lite mer normalt så att säga. Ett säkert vårtecken hos dig är att bäcken kommit igång eller hur?
  Ha en bra vecka.. Moa

  SvaraRadera
 5. Här har vi också fortfarande sol men svalare än under förra veckan. Det är SÅ grönt nu!

  Ha det bra!

  SvaraRadera