söndag 15 januari 2012

Nödgodis

Nu är glada julen slut sedan några dagar tillbaka.
Igår plockade vi bort julen här hemma, det är bara adventsgranen ute som får lysa upp ett tag till, och det firade jag med en bukett lila tulpaner! Hörde något om Tulpanens dag så det passade ju bra.

Kvar av julsakerna är något rött blockljus, knappt ett enda barr och några chokladbitar som ingen verkar tycka om.


Idag har vi åkt dryga 35 mil tur och retur för att sonen skulle medverka i en skidskyttetävling. Det var en väldigt lyckad dag för honom, men vi gav oss iväg redan vid halvsju-snåret i morse så det blir tidig kväll ikväll.
Vi kommer att vara iväg på skid- och skidskytteevenemang flera helger på rad nu så det är tur att hela familjen gillar det (utom de missade sovmornarna då).

Inga fröer har jag kommit mig för att köpa heller. Vet inte vad det är med mig, men det är väl för mycket vinter i mitt liv för att jag ska komma igång kanske?

Har du redan börjat med sådderna?


I morgon måndag igen - ha en fin vecka!


PS. Tyckte mig se att det mest var karamellpapper kvar i den lilla skålen nu. I brist på annat gotta kanske? :)6 kommentarer:

 1. De där gröna i skålen kan du skicka en bra bit nedåt i landet om ingen äter dem hos er. Ha!

  Låter roligt med skidskyttetävlingar. Här är det handboll som gäller mest nu på vintern. I fredags blev matchen inställd men annars är det match så gott som varje helg. När båda höll på med friidrott var det tidiga mornar och långa dagar som gällde på helgtävlingarna. Nu är de tingen av dem som håller på med friidrott längre så vi har lite mer helgtid hemma.

  Ha en fin kommande vecka!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. JAA jag har börjat men bara med det som ska stratifieras, väntar in lite mera frön bara sen blir det full huggning:)
  Ha en underbar dag!!!

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Ja, nu är det faktiskt vinter och snön fyller på mest varje dag :(
  Nåväl, vintern är ju skön på sitt sätt!
  Jodå, ett och annat klick för frön har gjorts, men antar att det blir någon till.
  Känner mina laster :))
  Ingenting är sått ännu, lite för tidigt med tanke på ettåringar.
  Ha det gott/ Bea

  SvaraRadera
 4. Så brukar det vara.....en del godisar ligger kvar tills man kastar dem!
  Jag har inventerat mina fröer, rensat bort gamla fröer och bytt till mig några, så nu ska det inhandlas såjord o sen är det bara att sätta igång:)//helen

  SvaraRadera
 5. Hej! Hittade precis din blogg när jag letade trädgårdsbloggar. Jag är också glad amatör på trädgård, hade hus för tre år sedan, reste lite, kom hem och vi köpte hus igen förra våren. Nu har vi ett gigantprojekt på gång, fick dränera om huset och får då bygga upp trädgården mer eller mindre helt från scratch. Jättekul och spännande! Sitter och kollar in uteplatsnilder nu under ett (hittills) lugnt nattpass..

  SvaraRadera
 6. nej sådderna är inte igång,,har bara bläddrat i Impecta inte ens beställt, har lite fröer som jag kopt men ska vänta lite för det blir rangliga tomater annars.

  Nödgodis är ett måste här,,konstigt att man tror att ingen gillar det men ett tu tre så är det väck ändå. ha en go vecka kram Monica

  SvaraRadera