onsdag 28 mars 2012

Sommar på burk

Vad är det som händer? Jisses vad snön smälter snabbt här nu!

På lokalradion pratas det om att våren är en hel månad tidigare i år än annars och jag tycker mig kunna utläsa det i flertalet bloggar också.

Jag veeet, än kan det komma bakslag, men jag gläds åt att se vårlökar kika upp med sina spetsiga blad redan nu!!
Jag tycker lite synd om vissa i familjen som inte vintersportat färdigt ännu, ikväll skulle sonen ha tävling egentligen, men den blev inställd pga snöbrist. Själv har jag nyss tagit en hundpromenad i kvällssolen, ingen snö alls efter stigen.
Till helgen blir det ny chans till skidåkning, men sedan är det dags att ägna sig åt andra aktiviteter ett tag!I en burk i skafferiet har ajg sparat torkade ringblomsblad från förra sommaren som blev fina att dekorera morotsmuffinsarna med!

Såg du Trädgårdstoppen i söndags?

Vilken underbart härlig trädgård i Hällfors, utanför Luleå, som visades!

Gillade att de så fint tagit vara på närheten till skogen, den fina dammen och att den kändes så okonstlad. Trivsam är inget ord jag använder så ofta, men det passar in perfekt på den här mysiga trädgården!

Ha en fin kväll alla!


4 kommentarer:

 1. Lugn, det är bara mars, visst kommer det mera snö hos er framöver. Även här har vi snövarning till helsen...
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera
 2. Aj Aj Aj ...jag vill ju inte ha mera snö...har väntat såååå länge på solen i år , förra året var helt underbart 3 månader med så mycket vinter, men när den bjöd på 2 extra månader till ...nej, det var jobbigt med allas ( och min egen) gnäll ;o)
  De där muffinsen var mumsiga, i år ska jag ha för första gången ringblommor, jag måste vara den enda som aldrig har sått dem, eller hur?
  Hälsningar,Karla.

  SvaraRadera
 3. Jag tror jag missar de flesta trädgårdsprogram som går, vet inte hur jag lyckas ... Försöker se repriser sen men glömmer oftast bort. Vi har bara vanliga gratiskanalerna, men några program är det ju ibland. Skärpning på mig!

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera
 4. Är det så att du eller folk i din närhet är sugna på att vintersporta så är ni välkomna hit! Snör och ordentligt kallt!
  Morotsmuffins - mums. Kanske något att baka till påsk?
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera