måndag 14 april 2014

Jag mötte Lassie

Hemkommen från en helg i härliga Härjedalen! Det var fortfarande hur fint skidföre som helst där och nedan är kvällsvyn från stugan som vi bodde i.


Barnen avslutade (äntligen) skidsäsongen och det var ett trevligt sätt att göra det på!

Något som bidrog extra mycket till trevligheterna var att jag fick se Gunde Svan tävla mot Thomas Wassberg  och Torgny Mogren med flera. Jag passade då på att få en bild tagen på mig och min skididol Gunde. :) Töntigt? Ja, jätte, men såklart har jag den som ny profilbild på FB. :)

Ni slipper se den, men jag kan ju inte låta bli att att visa en bild på en annan skididol. Den här killen ställde, tillsammans med sina bröder, upp på en lång pratstund med mina barn och tre av deras skidkompisar. Petter tog sig verkligen tid för dem och svarade utförligt på deras frågor. Ett roligt minne!

En suddig mobilbild där jag beskurit bort dottern som inte vill komma med på bild (PN har jag inte frågat).
Vi har inte alls hunnit med att planera påsken ännu, vi har ju haft fullt upp att frottera oss med skidkändisar. :)

Min familj är ju helknasig, de vill ägna påsken åt att sitta på en is och fiska, umgås med släkten, leta påskägg och grilla korv. 

Själv är jag mer normal som ser fram emot en helg att trädgårdera, så några frön, spana i rabatterna, ta en kopp te i solen och fundera över en ny köksträdgård.
Som alla andra. Väl?

Nu börjar Trädgårdsmåndag, får inte missa!


5 kommentarer:

 1. Precis! Som alla andra! Visst vill man trädgårdera nu i påskhelgen!!

  SvaraRadera
 2. Värst vad du träffar Lassie till höger och vänster! Trevligt att höra att han egentligen är trevlig, den där norrmannen på bilden. Det är sannerligen inte alltid man får det intrycket annars. Men han är väl bra på att jobba för sitt "varumärke".

  Trädgårderande ligger verkligen mer rätt i tiden just nu. Jag älskar ju att titta på skidåkning men det är nog bra med en paus också, så man får längta lite. Precis som man längtat efter trädgårdstid under hela vintern.

  Ha det bra.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Jag håller med dig, påsken vill jag hellre vara i trädgården. Finns inga isar kvar heller, förr om året var sambon alltid på någon påskangling. Men jag hade velat se dig och Gunde ändå, roligt att ni fick träffa några skidkungar.

  /Jenny

  SvaraRadera
 4. Men oj, har ni snö kvar!? Jag tyckte det såg ut som plusgrader över hela Sverige när jag råkade se SVT´s väder härom dagen. Jag måste ha sett fel.....
  Ha det så skönt i naturen i påsk med skidorna på då!
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 5. Självklart blir det trädgårdsaktiviteter under påsken. Snö har vi fått nog av!

  /Anette

  SvaraRadera