torsdag 17 mars 2016

Vid vägrenen

Inte så långt ifrån oss håller en hel renflock till den här tiden på året. De är ju lite fulsnygga tycker jag. 


De är alldeles för gärna på vägarna tyvärr, de flyttar sig inte när bilarna kommer och kör, det spelar ingen roll om man tutar heller. När jag klev ur bilen för att fota då var de däremot snabba att springa iväg snabbt som tusan...

Våren gjorde en liten påhälsning med plusgrader både natt och dag och det har tinat massor, men nu blir det tydligen minusgrader igen och säkert en skidtur imorgon för man får ju göra det bästa av situationen.

4 kommentarer:

 1. Hoppsan då är det bäst att passa sig på vägarna hos er. Men snart drar de väl till skogs när snön försvinner.
  det är lite mysigt med djur i närheten där man bor, bara de låter bli dina odlingar
  Ha en fin helg i solen hoppas jag att du får
  Kram Meta

  SvaraRadera
 2. Kan tänka mig att man blir lite less på att renarna håller till på vägarna när det händer där man bor. För en annan som bara besöker områden med renar som turist så är det en riktig händelse och man tycker det är exotiskt och spännande och nåt man berättar om för andra som en riktig "happening". Kan tänka mig att att turister som stannar till precis som renarna bidrar till att blockera vägarna :-)
  Såg att du fått Sara Bäckmos bok. Hörde henne på en föreläsning en gång. Hennes kunnande och entusiasm var otroligt smittsamt.
  Önskar go tur på skidorna! Anna-Karin

  SvaraRadera
 3. Renar i närheten! Oj då, hoppas bara att de inte hittar in i trädgårdar också!
  Ni ser ut att kunna åka skidor i påsk! Enligt prognosen kan vi också få lite snö då. Inte roligt!
  Allt gott!/Laila

  SvaraRadera
 4. Ni har era renar vid vägrenen *fniss*
  ock vi har rådjur och älgar fast de är inte som renarna att de står och glor vid vägrenen. Men ni har säkert de djuren också.
  Nu är snön borta förhoppningsvis inget mer i år, när du nämner skidtur så håller jag med dig att bättre göra något vettigt av situationen.

  Må väl kram / Eva

  SvaraRadera