måndag 19 oktober 2009

Veckans Blomma

Ja, nu var det några veckor sedan jag presenterade Veckans Blomma. Dels har jag varit bortrest en hel del och dels så blommar det inte så där supermycket hos mig nu. :)
Nu är det dags för final - tadaaa!Den här alpklematisen (vet inte vilken sort) planterade vi för kanske fyra år sedan och den har drabbats av klematisstekeln varje år tills den här sommaren. Den har varit tät och grön fin hela sommaren och för en månad sedan hände det här! Igår såg jag jag att den slagit ut.
Den är så fin med sina blålila kjolar!

Kanske hörde den mina ord såsom gräva upp och soptunna?

Må så gott!

6 kommentarer:

 1. ja mina alpklematisar blir halft uppätna varje år, så nu har dom fått flytta till mindre synliga platser. Fin den är.

  Ha det bra Ylva

  SvaraRadera
 2. Hot kan göra susen ibland...
  Har frösått en del klematis som jag tror är alpklematis, så jag har heller inte namn på mina. Det blev både violetta, dubbla, blå och en vit med röda nerver. Väldigt fina så länge larverna håller sig på avstånd, men det händer lite för sällan. Var det soptunna du sa till dina..?
  Må så Gott!
  Ester

  SvaraRadera
 3. Blommor är ett mirakel om man tittar nära. Fint!

  SvaraRadera
 4. Slog den ut nu ! ? Ja bättre sent än aldrig..=) / kram åsa

  SvaraRadera
 5. Hmm, är de så svårcharmade ... ja, då återstår det att se hur det går för den jag köpte nu i höst.En av de två klematisarna jag köpte billigt hade en fröställning, så den kanske jag skulle roa mig med att så, men det får nog ändå vänta till våren.

  SvaraRadera