torsdag 12 november 2009

Glade Gustav

Nu har jag precis sett färdigt på sista avsnittet av Trädgårdsfredag (tack och lov att man kan se det i efterhand på Play) och det är en programserie jag verkligen gillat!
Hela programformen var bra, jag gillade de vackra bilderna, den trevliga tonen, bra fakta och framförallt de medverkande med Gustav Mandelmann och Pernilla Månsson Colt i spetsen. Jag har blivit på gott humör när jag sett programmet för de utstrålar verkligen glädje!Bilden lånad från SvT

Förra inlägget lät nog inte så positivt... Jag tror att mörkret och min kvarvarande förkylning tillsammans gör att det känns extra tråkigt eftersom jag inte alls har någon lust att vistas utomhus. Jag gillar ju egentligen alla årstider, även november, men nu var det som att jag helt förträngt att det skulle vara mörkt.

Ha en trevlig fortsättning på torsdagskvällen!

15 kommentarer:

 1. Tyvärr har jag missat det mesta av de programmen förutom nån enstaka gång har jag sett delar av det. Och det jag sett har jag verkligen tyckt om. Kanske jag ska försöka titta jag också på internet. Bra tips. Kram Lena/isis

  SvaraRadera
 2. Hittade tillbak till dej,,var längesedan jag titta in,,men du har som vanligt helt ljuvliga bilder,,ska se till att lägga in dej bland mina favoriter.

  Håller med dej,,tur att man kan se trädgårdsfredag på webben ,,jag har ännu inte hunnit igenom alla,,
  Det är ett ljuvligt program--
  ha en go fredag!
  mvh Monica på Pepparbacken=)

  SvaraRadera
 3. Jag håller med dig! Det är ett jättemysigt trädgårdsprogram! Att man dessutom kan se de man missat på webben är ju kanon. Hoppas det kommer tillbaka nästa säsong!

  SvaraRadera
 4. Nja, jag gillade inte Trädgårdsfreda, det va lite för konstigt och "töntigt" för min smak :-) Lite kuriosa e att det va samma producent för Trädgårdsfreda som för Söderläge :-)

  Sv: Jag funderar också på att måla lila i vår w-i-c och sen blev jag sugen på en lila fondtapet i sovrummet o ha svarta och vita detaljer. Får se om det blir en makeover där nästa år. Eller så har jag kommit på nåt nytt då :-)

  SvaraRadera
 5. Jag gillar också Trädgårdsfredag! Gänget i rutan hade en skön, avslappnad attityd till trädgårdslivet och förmedlade en känsla av trädgårdslust, som så ofta går förlorad i "gör om min trädgård på fyra dagar-programmen".
  Må så Gott!
  Ester

  SvaraRadera
 6. Nja, det var inte riktigt min grej trädgårdesfredag. Varför vet jag egentligen inte. Sen är ju inte trädgårdsprogram precis vad man vill mysa framför med familjen en fredagskväll.

  SvaraRadera
 7. Tack för tips för jag har tyvärr missat många program.
  Det är ok att vara lite trött på hösten vädret är ju inget vidare precis.
  Ha en skön helg iallafall.
  Annika

  SvaraRadera
 8. Ja men visst är det super härligt att titta på. Har några avsnitt jag itne sett kvar på Play. Får ta dem en grå trist novemberkväll nu snart tror jag.

  SvaraRadera
 9. Ja trädgårdsfredag är så härligt program- det behöver man verkligen nu när det är så grått! o ruggigt/ kram åsa

  SvaraRadera
 10. Jo, jag har sett de flesta och de är mysiga.

  Karin

  SvaraRadera
 11. Tur det finns Play, mörkret kräver lite vila och värme, tat lugnt snart vänder det och ljuset och energin återvänder.

  Trevlig helg!
  Ingela

  SvaraRadera
 12. Jag håller med dej, Trädgårdsfredag är ett av de mysigaste program som gjorts på länge.
  Alla medverkande är så charmiga och musiken är avslappande. Man får verkligen lust att påta i jorden....

  SvaraRadera
 13. Tack för tipset att man kan se programmet på play! Hade jag inte tänkt på. Jag har lyckats missa alla avsnitt utom ett. Undrar hur länge de finns kvar förresten. Här är det grått som sjutton och igår regnade det nästan hela dagen. Ångrar nästan att jag skrev att november är ett enda kalasande ... Trevlig fortsättning på helgen! /Jenny

  SvaraRadera
 14. Så tråkigt att jag helt missat den programserien för uppiggande saker är verkligen något som behövs just nu...i går satt jag o kikade på "gamla" bilder och drabbades av en sådan längtan efter sommaren o värmen...ja tom det eviga sommarregnet...saknar ljuset...Men det gick bättre efter en stund o då jag får rört runt här inne ett slag...
  Du lät inte alls trist eller så i förra inlägget utan tonen var mer det som jag tror vi är många som drabbats av just nu, det ljusnar fram på då advent närmar sig och sen är det ju "vår igen"...
  Ska kolla om jag kan se det programmet på play för det kanske piggar upp...

  Kramar från Malin

  SvaraRadera
 15. Trist med segsliten förkylning! Dessutom det evinnerliga gråväder som aldrig verkar ge sig, men snart är det dags för alla ljusslingor och alla lyktorna, det om något gör väl alla glada + trevliga trädgårdsprogram ;)
  Må gott! /Bea

  SvaraRadera