tisdag 10 november 2009

Ruggigt

Mörka november och jag är en urusel bloggare just nu. Ute är det bara tråkigt och dagsljuset är nästintill obefintligt.

Det är inte så att livet står still för det,  här har vi precis avverkat ett kalas i lördags och nu håller vi på att stöka inför nästa kalas som ska gå av stapeln den här helgen!

Idag har det i alla fall kommit lite snö för att mjuka upp lite ute.Jag hoppas på mera av den vita varan - helst nu!

Ha det gott!


16 kommentarer:

 1. Ja det är nog bättre med lite snö som ljusar upp- här är det bara trist o mörkt! / kram åsa

  SvaraRadera
 2. Ja det är allt bra mörkt och ruggigt nu. Men snart så kommer det mer snö. Så ni har fått lite idag. Vacker bild. Kram Lena/isis

  SvaraRadera
 3. Här i södra sverige lär vi väl inte få nån snö denna sidan årsskiftet. Bara mörkt och grått, så tråkigt! Tur att man kan tända upp lite ljus och krypa upp i soffan...
  Kram Juliane

  SvaraRadera
 4. Du vill ha och jag säger usch =) Men vi får ju sällan mer än lite slask så det är väl ganska förståeligt.

  SvaraRadera
 5. "händer ingenting..." JÖSSES - ni har ju fått snö!!!! Och du pratar om grått.... ;) Men jag håller med - november är november oavsett var vi bor och klart vi skall överleva denna månaden med!! ;) Snart är det första advent och vips så är det jullov!!! ;) Gör en snöängel för mig..... :) kram 8`)

  SvaraRadera
 6. Jag hade gärna tagit emot lite snö nu i mörkret men det lär det nog inte bli här i söder. Det är svårt att hitta blogämne nu när det är så svårt att hitta tillfälle för att ta foto.

  Ha det bra!

  SvaraRadera
 7. Ser fint ut. Här är det sååå grått.
  Karin

  SvaraRadera
 8. Här är en till som inte är så aktiv bloggare nu. Men mest på grund av tidsbrist. Tycker allt jag har en del att fota och lägga ut... men men. Nu prioriteras annat.

  Vi har haft snö i två da'r och sen smälte det igen. Nu går dottern och väntar på 'den riktiga snön' och är lite orolig för att den kanske inte kommer i vinter.

  Hoppas ni får lite mer vitt nu då!
  Sköt om dig!

  SvaraRadera
 9. Äh...vi är nog lite "usla" bloggare allihopa just nu...novemberdiset ligger som en tung mössa över oss o allt liksom avvaktar...Vi ska ha kalas till helgen då ena dottern fyller 17 år...Hon är född på fredagen den 13 så det är extra kul i år...Turgumma är hon dessutom och är det lotteri på G så kan man vara så säker på att hon vinner...
  Så gott det låter med lite snö och jag skulle sannerligen önska att vi finge lite av den varan snart, det ljusar upp så fint...Fortsatt kallt o gråruggigt har vi!!

  Kramar från Malin

  SvaraRadera
 10. Vackert med snö!
  Fast jag längtar inte ännu. Har saker kvar att göra i trädgården och hoppas att det går att pyssla ett litet tag till. Planterade buxbomssticklingar i skymningen i söndags eftermiddag och blev inte riktigt färdig. Alldeles för sent, jovisst, men jag ska täcka med eklöv och granris, så jag hoppas att de överlever!
  Må så Gott!
  Ester

  SvaraRadera
 11. Lyllo er som får vit snö som lyser upp novembermörkret! Här e det äkta Skånskt regnigt, grått novemberväder. Blä! Men jag har iaf massor med blogginspiration, mer än jag hinner med :-)

  SvaraRadera
 12. Kalas låter som ett utmärkt sätt att fördriva november på.Även jag längtar snö....inget sånt här blaskväder tack!

  SvaraRadera
 13. Hallå i snöslasket. Ruggigt väder och mycket att göra utanför cybervärlden påverkar också mitt bloggande. Jag tycker det verkar som om alla har så galet mycket nu innan julmånaden startar.

  Ha det bra

  Marit

  SvaraRadera
 14. Skrev precis ett inlägg om att jag gillar november ... Jag är också en usel bloggare, men nu har jag lust igen så kanske jag får lite fart. Inte bara att TB har krånglat, min dator gör precis som den vill, kopplar ner internet hur som helst. Ser att ni också har kalas i november, det är väl mysigt??? Ha det bra! Kram! /Jenny

  SvaraRadera
 15. Vackert. Här snöar det för fullt men inget ligger kvar. Det är bara blött och slaskigt.

  SvaraRadera
 16. Japp..snö var det här också med ett par minusgrader. Det är riktigt vackert och visst blir det aningen ljusare, trots att inte solen behagar lysa en enda minut på flera veckor snart snart.
  Ha det gott! /Bea

  SvaraRadera