tisdag 25 februari 2014

Rosor och gamla äppledamer

Idag startar årets bokrea!
Jag har inte tummat särskilt mycket på bokrea-bladen som kommit i lådan, men några trädgårdsböcker vill jag kolla närmare på.
 
Karin Berglund är en favorit och några av hennes böcker finns på bokrean.
 
Lustgården, Karin Berglund
 
 
 
Rosor och gamla äppledamer, Karin Berglund
 
Hur kan man motstå en sådan härlig titel?
 

 
 
 
Trädgårdsterapi, Patrik Grahn & Åsa Ottosson
 
Jag tror verkligen på detta med trädgård som ett verktyg för att motverka stress och stressrelaterade sjukdomar.
 
 
Har du sett ut någon godbit på rean eller har du redan köpt någon bok?
 
 


7 kommentarer:

 1. trädgårdsterapi, den boken blev jag lite nyfiken på, får kanske ta en runda på rean

  Kram Kajsa

  SvaraRadera
 2. Ser ut att vara trevliga böcker! Nej, jag har inte sett ut något speciellt från rean, idag var jag däremot in på bokhandeln och köpte några pocketar eftersom vi snart ska ut på resa, måste ha lite läsning då.

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera
 3. Har knappt tänkt på bokrean. Det borde jag kanske... jag älskar ju böcker. Trädgårdsterapi tror jag fullt ut på. Har ju jobbat med det i flera år och då tillsammans med dem som i sin tur jobbade tillsammans med Patrik Grahn.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Nej jag har faktiskt inte hunnit kolla så noga, men kanske skall åka in till stan i morgon och kika. Skulle ju var kul med ny trädgårdslektyr, så man får i sig lite inspiration inför säsongen! Trädgårdsterapi lät intressant, för visst är trädgårdsarbete bra mot stress och sjukdomar, det är jag övertygad om! .
  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 5. Nähä jag hinner inte läsa på ett halvår nu, den hör vintertiden till för mig. När jag går ut i April går jag inte in fören till hösten. fniss
  För mig är också trädgården avstressande, den är läkande. Läsa är också avkopplande men kan hända att nu snart som pensionär få mer tid.
  Så njut du av rosor och gamla äppeldamer. // Eva

  SvaraRadera
 6. Nej, jag har inte köpt något - vågar min inte in i bokhandeln för då kommer jag ut fullastad! Det jag såg som jag funderade på var två rosböcker för 139:- någonting, eller en av dom för 99:-. Har den ena sen tidigare och det är en bibel och tänkte nästan köpa den andra. Fast egentligen har jag trädgårdsböcker så det fäster - man hinner ju aldrig studera dom ordentligt - så jag tror jag avstår i år!!

  SvaraRadera
 7. Nej jag har inte köpt något än jag heller ... men ditt inlägg fick mig att bli lite sugen på att kolla. Tack för länken till rean!
  Karin skriver ju underbart, ska kolla men tror att alla hennes böcker redan står i bokhyllan :)
  Trevlig Läsning!

  SvaraRadera