lördag 15 mars 2014

Kommentarer

Hej, hej!

Ett kort inlägg bara. Jag har under den senaste tiden fått alltför många skräpkommentarer på min blogg. Jag har därför, under en tid i alla fall, valt att ta bort möjligheten att kommentera anonymt. 

Man kunde bara markera ett val i inställningarna och jag hoppas att jag valde den rätta. 

Maila mig på adressen till höger om det inte skulle fungera för just dig att kommentera, tack!

Annars då? Nja, det är förkylt så in i norden här och krafterna är körda i botten. Tittar ut på en strålande sol samtidigt som det virvlar runt snöflingor i blåsten. Aprilväder kan man tycka. 

Allt gott och ha en fin helg!

4 kommentarer:

 1. Det är inte trevligt. krya på dig och ha en skön söndag
  kram Meta

  SvaraRadera
 2. Ja, usch ja, jag får hemskt många skräpkommentarer jag med, det är så trist och jag vet inte riktigt hur jag skall göra... Det är ju synd om inte de (seriösa) anonyma som vill kommentera skall få det, men det vete sjutton om jag inte gör som du snart...

  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 3. Jag får också jättemånga skräpkommentarer. Inte kul alls. Jag vet att jag har en del som väljer att kommentera som anonym men med namn och dem vill jag ju inte hindra så jag vet inte riktigt hur jag ska lösa det.

  Krya på dig!
  Kram från stormigt Skåne!

  SvaraRadera
 4. Jag har inte fått några (ännu) tack och lov, då håller jag med dig skulle göra som du.
  Jag är också sjuk, en hemskt hosta så lungorna är på väg ut och ont i halsen (men det är ej konstigt).
  Har haft lite feber frossa några nätter så man blir ju ett vrak efter sådant här, skulle jobba söndag o måndag men tyvärr inget med det. Sen är det min sista arbetsvecka innan pensionen, typiskt att man ska bli sjuk. Men det går över!
  Krya på dig, förstår hur det är, kram/ Eva


  SvaraRadera