måndag 6 april 2015

Hallå hej

Hej alla och Glad Påsk önskas alla så här sista timmarna av påsken!

Tanken var att jag skulle skicka iväg en påskhälsning, men det blev inte så. Ni som hänger med mig på Instagram har fått en del uppdateringar i alla fall. 

Vi har haft mycket ikring oss ganska länge nu och både maken och jag kände inför den här påsken att vi inte ville planera något alls utan bara vara och hitta på nåt om lusten skulle falla på. Vi har bara varit hemma och "poat på", ätit god mat och umgåtts med varandra. Vi har även hunnit med en god påskbuffé med bästa syster och co. Idag har vi varit på 2-års kalas hos ett av barnens kusinbarn så vi har inte isolerat oss alldeles. :)

Vi behövde verkligen de här dagarna med lugn. Den här veckan är det begravning av min svärmor som lämnat oss. Det känns tungt, men vi stöttar varandra. Jag är i alla fall otroligt pepp på trädgårdspyssel! Det är fortfarande tjäle i marken, spaden kommer väl ner en centimeter bara, och det är flera minusgrader på nätterna så det är inte riktigt tid för att så och plantera, inte ens dra ogräs faktiskt.

Frösådderna bärs ut i växthuset och skolas om, sedan bär jag in dom igen. Ett tag till i alla fall.

Krattan jobbar lite försiktigt där snön tinat och jag gläder mig åt att den mindre bra vintern i alla fall ser ut att ha skonat samtliga rosor! 


Må väl!

6 kommentarer:

 1. Sorgligt med begravning. Skönt att du känner att ni stöttar varandra.
  Påsken här har också innehållit lite av varje, både umgänge och hemma i lugn och ro. Skönt.

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Beklagar förlusten av en mor,det är bra att vara två en sån gång. Så skönt att ni har kunnat njuta av dagen nu i Påsk Här är det sol värme och bra dagar inte så mycket jobbat på kolonin, det är så blött där än. Hoppas det blir bättre efter denna veckan det ska ju bli varmt både på nätter och dagar. Men jag är också glad att det går sakta då hinner jag med allt eftersom jag inte bor på kolonin än.
  Ha en fin och bra vecka
  Kram meta

  SvaraRadera
 3. Sorgligt med er förlust, skönt att ni har varandra!

  Skönt med kravlös helg, det har vi också haft!
  Sänder en varm kram
  Gunilla

  SvaraRadera
 4. Beklagar sorgen . . . men livet går vidare. Glädje och sorg går hand i hand.
  Påsken är den bästa kravlösa helgen på hela året, vårens ankomst och njutningens tid.
  Man börjar så smått förbereda sig för vår-pysslorna . . . .
  Så fint du planterat . . . .
  Må väl, tröstekram/ Eva

  SvaraRadera
 5. Beklagar förlusten av din svärmor. Skönt att ni har varandra för man behöver någon att dela de svåra stunderna med och då vill man bara ta det lite lugnt i sitt eget tempo.
  Kram Anna-Karin

  SvaraRadera
 6. Hade missat det här inlägget, skickar en stor varm kram!

  Jenny

  SvaraRadera