måndag 13 april 2015

Monty Don

Ibland vill jag vara Bonneröven, den danska bonden. Älskar hans program, älskar känslan av att han lever sin dröm, men jag vill ju egentligen inte vara bonde. 

Ibland vill jag vara Monty Don, det verkar ännu roligare! 
Han verkar ha en otrolig kunskap och jag kan tänka mig att lalla omkring i min stoooora trädgårde med skottkärran framför mig. Lalla runt är helt fel ord för jag fattar ju att det är hårt arbete. 

Och som nu, träffa vanliga trädgårdsmänniskor som planerar sin drömträdgård och ge några goda råd och ett spadtag på vägen.Tittar ni på Trädgårdsdrömmar med Monty Don som går i Kunskapskanalen just nu?
Mysigt program!

Men allra mest vill jag vara mig själv, mig själv som får en veckas praktik i Monty Dons trädgård kanske?! :)

6 kommentarer:

 1. Att ha förebilder är härligt och att ha älsklingsprogram att vänta på ännu härligare. Och nu snart börjar Sommar med Ernst från Toscana! Kan det bli bättre?

  Glad vår!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Jajjamen, är ett stort fan, missade det första men kom ihåg reprisen. Speciellt roligt att se hur vanliga trädgårdsentusaiaster planerar och får hjälp.
  Ha det gott! Marika

  SvaraRadera
 3. Jag håller med dig i dina skrivna rader.
  Jag vill gärna att han kommer och ge mig 'ett spadtag' med bra idéer hos mig, gillar honom skarpt.
  Jag har många idéer när jag 'lallar', *fniss* (bra ord) runt i trädgården, men jag måste tankarna smälta in så det inte blir 'hokus pokus' i trädgården.
  I år gör vi inga större projekt, vi bara bättrar på det som man påbörjat i 'stengården'. Inga potatis sätter vi heller, jorden får via i år.
  Men nog finns det att göra något hela tiden ändå, du vet hur det är ! ?
  Ska vi anmäla oss som praktikanter hos Monty Don, *fniss*

  Må väl,kram/ Eva

  SvaraRadera
 4. Vi har ingen TV här, tittar på svtplay ibland, nyheter, Babel och sånt. Men ibland saknar jag det vanliga utbudet. Som nu.
  Ha det gott!
  Laila

  SvaraRadera
 5. Det där med tv är inte riktigt min grej. Jag föredrar böcker och tidningar eller att prata med andra nördar som jag.Och bloggen förstås där får man mycket till livs om allt.
  Ha en fin och skön dag
  Kram Meta

  SvaraRadera
 6. Bara hans namn ger lite inspirations tycker jag. Såg faktisht ett avsnitt lyligen av honom. Har sett honom på andra ställen tidigare. Mysig herre!

  SvaraRadera