onsdag 5 augusti 2015

Kvällsbad

Jag fortsätter trädgårdsnjutningen. 
 Igår var det en riktigt fin kväll så jag och dottern fyllde trädgårdskaren och tog oss ett dopp nu när rosen William Baffin blommar som bäst i vårt lilla trädgårdsspa!

En  snabb bild med telefonen när vi fyllde badkaren. Rabarbersaft i glasen. 
Jag gillar att rosen är så blomvillig och vacker, men saknar att den knappt har någon doft. Jag har för mig att jag mest gick på härdigheten när jag valde rosorna till badet. Therese Bugnet som står bredvid har nog starkare doft, men hon behagar inte blomma med särskilt många blommor än.

William Baffin


Fingerborgsblomma - ett så fint namn på en blomma! Rejält på nåt sätt, men ändå vet man ju hur liten en fingerborg är.Gillar fingerborgsblommorna som gärna står högre än sina grannar i rabatten utan att breda ut sig. Eller ännu hellre, reser sig stolt i grusgången eller någon annan plats som den själv bestämt sig för. 

Blomman passar perfekt för en humla att dyka in i!Må så gott i trädgården eller på stranden eller i soffan eller var du nu befinner dig!

4 kommentarer:

 1. Jag som älskar att bada i kar skulle mer än gärna bada utomhus. Vilken lycka att kunna göra det... bland rosor och fingerborgsblommor och ett glas rosé. Vad kan man mer begära?

  Ha en fin onsdag.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Åh vad jag saknar badkar, skulle nöja mig med ett inne. Vårt försvann när vi rev badrummet för ett större kök. Nytt badrum på gång men det är lite i framtiden, ingen prio just nu. Enligt mannen. Dina ser så härliga ut, skulle verkligen kunna tänka mig utomhusbad jag med, ingen pool dock. Fingerborgsblommorna gör verkligen lite som de vill, blommar fint nu.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Så härligt måste nog klämma in ett badkar någonstans på kolonin det blir inte lätt. Så fint det börjar blomma hos er, här är det en liten paus tills alla höstblommorna kommer. Den baffin rosen är så fin i färgen
  Ha det så gott
  kram Meta

  SvaraRadera
 4. Javisst ni har ju två badkar . . .
  Jag ser er där ni njuter i karen med vacker utsikt.
  Vilken trevlig kväll ni fick, tummen upp !

  SvaraRadera