måndag 5 september 2016

Bloggvänner

Det är nästan tio år sedan jag började blogga, jag tror att det var 2007. Då fanns det en trädgårdsblogg-portal som hette just Trädgårdsblogg där jag hade min blogg, tänkt mest som en dagbok,  och fick uppleva massor av fin gemenskap med trevliga trädgårdsmänniskor! Efter ett tag stängdes sidan ner och jag fortsatte här. 

Sommarrudbeckia


En del vet ju att det finns en annan blogg med lika namn som min, men eftersom den första bloggen hette Jord under naglarna så ville jag fortsätta med det namnet även här. På Instagram har jag namnet Min trädgård på Berget och det kanske är det även bloggen ska heta?

Men, men, det var ett sidospår. 

Via första bloggen kom jag i kontakt med fina Susie på Stjarnarve och när hon nyligen firande sitt 1000(!) blogginlägg med en frågetävling så var jag ju tvungen att vara med! Tycker ju som att jag känner Susie lite nu efter några år. :) Jag kan nog inte påstå att jag läst alla tusen inläggen, men bra många. 

Idag kom det post ända från Gotland, ett fint och väldoftande pris i tävligen - Tack Susie!

2 kommentarer:

 1. Jag tänker på talesättet "det finns inga främlingar, bara vänner du inte lärt känna". Grattis till vinsten!

  SvaraRadera
 2. Grattis till den fina vinsten. Ja vad vore livet utan vänner . . . .
  Susie känner jag också väl till, inte bara som bloggvän nu utan som en mera 'kär gammal vän'.
  Det känns som om jag känt henne mycket längre än de få bloggåren som gått, vi har hälsat på dem redan två ggr på Gotland,
  och hon och Rolle hälsade på i somras. Visserligen en kort stund med vad är tid mot att få kramas och träffas personligen ! ?
  Att ha bloggat i 10 år det är väldigt bra gjort och då förstår jag att du tycker att det är kul fast den där tiden ibland inte räcker till. Din skola kräver mycket tid och resorna måste kännas värre, men allt har sin tid, när åren gått blir du säkert nöjd och glad
  att du gjort något som du 'brinner' för.
  Kämpa på.
  Eva

  SvaraRadera