torsdag 12 april 2012

Smågodis

Mitt påsklov lider nu mot sitt slut. Jag ska jobba i morgonoch sedan är det dags för helg igen. :)
Lovveckan började väldigt grått, blåsigt, grinigt och ruggigt. Inget väder alls för att vara ute i, men så igår blev det varmare och idag har solen skinit  över oss så skönt!

Det är ju fortfarande brunt och tråkigt och snö på sina håll, men som karameller står de i rabatten och gör en så glad, så glad!
Jag vill gärna peta i rabatterna och ha mig, men jag försöker hålla mig, vissa delar är fortfarande snötäckta även om jag gör mitt bästa för att skynda på snösmältningen. Som jag sjöng för sonen idag "Du ska inte tro det blir sommar ifall inte nån sätter fart...". Jag hackar is och flyttat på snön och har mig. :)

Det är fantastiskt hur blommorna bara sätter igång direkt det blir minsta lilla värme, de står bara under snön och stampar ivriga att sätta fart när solen värmer de det allra minsta!5 kommentarer:

 1. Så fint när krokusarna blommar.
  Här har mina inte börjat ännu.Men snart.
  Ja nog får man hjälpa till för att få bort is och snö. Förhoppningsvis så har allt regnande gjort sitt för att få bort snön och tjälen ur marken för jorden är ju så kall.

  Ha det gott
  Gunilla

  SvaraRadera
 2. Ja, men.....det blir ju ingen värme!

  SvaraRadera
 3. Visst vill man hjälpa till?? Här har det varit regn och nu kom solen tjolahopp.Snart ,snart är snön borta:)
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 4. Det är så härligt när krokusarna blommar
  den vita var jätte fin
  ha det så bra
  maggan

  SvaraRadera
 5. Att hacka is och snö tror jag absolut på. Fortsätt du!

  Mycket söta krokusar. Vår!

  Här har vi snart jobbat en vecka nu efter lovet. Det går fort med både ledighet och jobb. Jag är glad att det snart är helg igen för jag vill vara i trädgården.

  Kram

  SvaraRadera