fredag 21 september 2012

Dags för årets perenn

Jag snackade liljor och höstflox förra gången och visst njuter jag av dem den här tiden (har petat ner ytterligare några liljelökar också), men det som är finast just nu är nog dessa:
 
 

I höstsolen är klippståndsen så fina och äntligen är det tid för bolltistlarna också!
 
En glad överraskning är vädden (sort?) som jag frösådde förra året och som jag glömt bort tills nu när den nonchalant slängt sig över stenen.
 
 
Tack för alla fina kommentarer om min kranstillverkning! Lite uppenbart var väl ändå det riktiga resultatet då jag endast visade en yttepytteliten bit av kransen. Haha!
 
Nu har jag precis skickat iväg min minsting på skoldisco och vi andra kommer nog snart att parkera oss i soffan för att slöa till lite och emellanåt kolla på klockan och fundera på hur hon har det. :)
 
Trevlig helg!


5 kommentarer:

 1. Jag minns den där gången vår dotter var på fösta discot. SÅ pirrigt för både henne och mig. Sonen gick nog bara en gång tror jag och då somnade han på en tjockmatta i ena hörnan. Har inte gillat den där typen av tillställningar precis.

  Ha en fin helg!

  Kram

  SvaraRadera
 2. En välsignelse är dom, bolltistlarna! Tycker jättemycket om dom och önskar att dom vill fröså sej rejält i pionrabatten. Nu har jag några plantor som har blommat över men står där så stolta med sina vackra fröställningar och vajar i höstvinden. Vädden har jag inte kläm på alls, men vacker är den!

  Ha en fortsatt fin hösthelg!
  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Vilken snygg vädd!Den vill jag ha. Minns du vart du fick tag på fröna?
  Ha en fortsatt trevlig helg.
  //Katarina

  SvaraRadera
 4. Det var en väldigt vacker färg på Vädden! Bolltistlarna är också en höstskönhet och dessutom gillar insekterna dom, blott solen skiner :)
  Ha fortsatt skön helg/ Bea

  SvaraRadera
 5. Bolltistlarna har jag grävt bort för flera år sen då dom försökte ta över hela "stenhörnan", men dom kommer fortfarande upp - och jag gräver bort dom direkt! Men vädd, dom älskar jag.....

  SvaraRadera