måndag 1 juli 2013

.

Ikväll är jag nästan lite prillig av lycka.
Efter en riktigt hektisk dag på jobbet så kom jag hem, bytte om till shorts och så satte jag mig ner i trädgården med en bok. Kände solen hetta, sommaren dofta och fåglarna med alla sina ungar i bon och holkarna kvittrade och sjöng som tokiga.
Efter middagen gick jag ut och bara var, vattnade i växthuset och njöt av pionerna som precis börjat blomma tillsammans med fingerborgsblommorna och riddarsporrarna.
Det är som att jag vill säga åt trädgården och sommaren - Stopp, nu tar vi en paus så jag får njuta ännu längre. :)
Det är verkligen härligt nu!
 
 
Och nu skriver vi juli månad.
 


5 kommentarer:

 1. Ja, nu öbskar man att man kunde stoppa tiden. Så här får det gärna vara resten av året!
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera
 2. Bra gjort! Jag kan tycka det är svårt efter en hektisk dag att varva ner ibland, men man behöver det. Det låter underbart att du t.o.m. fick med dig en bok :).

  Hoppas på många många fler sköna dagar i trädgården den här sommaren!

  Kram Malin

  SvaraRadera
 3. Jag vill också soppa nu! Redan juli, det går för fort. Jag har ju semester men ändå hinner jag inte njuta så mycket som jag vill. Gör jag fel? Borde jag prioritera annorlunda???

  Kram

  SvaraRadera
 4. Lite lätt panik fick jag att det redan är juli, men vilken underbar tid! Jag var ute i morse och kollade om det hänt nåt sen igår, stod just och tittade på pionerna och fingerborgsblommorna (några enstaka bara i år), lejongapen som håller på att slå ut, ja ibland blir man bara så lycklig!

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera
 5. Härligt :) Välkommen till juli, men jag undrar vad som hände med juni? Jag minns maj men inte juni... månaden gick för fort.

  I år är jag bättre på att sitta ned och "bara vara", tror att stickningen hjälper till :)

  Ha det, kramen ♥

  SvaraRadera