onsdag 22 oktober 2014

Bralls

I våras var det dags för mig att uppdatera trädgårdsgarderoben, det vill säga byxorna eftersom det är det enda i den garderoben :). Valet föll på Julas trädgårdsbralls.

Nu när en säsong har gått och de använts väldigt flitigt så kan jag konstatera att tygkvalitén verkar varit helt okej. Gillar också att det är ganska tunt tyg.  Plus för det.Jag gillar inte att ha många prylar i fickorna, men sekatören är alltid med, ibland saxen, snörstumpar, märkettiketter och sånt. Sekatören ryms mer än väl i den översta fickan där jag vill ha den. Så länge man står upp. Så fort jag böjer mig ner måste jag också "ställa upp" sekatören i fickan för att den inte ska skära in i kroppen. Minus för det.
Petigt kan tyckas, men jag tror det är sånt som de dyra kvalitetsbyxorna har testas med, men inte de billiga?


Nu är byxorna tvättade och ska läggas undan några månader för nu ser det nämligen ut så här:


Nu är världen svartvit. Och vacker.

Mittiveckan-onsdag redan. Jag hoppas ni har det fint i höstmörkret!

6 kommentarer:

 1. Låter som det tar ett tag till innan du får använda dina byxor. Fy för den lede jag vill inte ha nån snö
  Ha ett fint slut på veckan
  Kram Meta

  SvaraRadera
 2. Jag har också fått lägga undan mina byxor från Jula ...här är det också snö nu.
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 3. Ups! Bra att du påminner mig om att det är på G så jag blir färdig någon gång. Jag har inte lagt undan mina byxor ännu.
  Skall sätta vitlök här i dagarna.
  Allt gott
  Annika

  SvaraRadera
 4. Fina blommiga brallor! Här är det vanliga stretch som gäller med sekatören i bakfickan. Där skär den inte in när man böjer sig.
  Mycket vacker skog, men det smälter nog undan. Massor att göra här innan snön läggersig.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
 5. Satt just och skrev att det ännu är ganska varmt om dagarna här. Snacka om att vi bort i ett avlångt land. Det kan verkligen skilja mycket från en del till en annan.

  Kram!

  SvaraRadera
 6. Vilken snygg svartvit bild! Här flög det några miniflingor i luften, mer som smulor, häromdagen, men det var över lika fort som det började. Vinterdäcken är i alla fall på, så jag är redo. Brallorna är riktigt snygga, jag tänker ibland att jag skulle ha något men jag kör väl vidare med jeansen så länge.

  /Jenny

  SvaraRadera