fredag 26 december 2014

Midvinter

Medan granen stod så grön och grann i stugan tog sonen och jag oss ut i skidspåret!Det var som att kliva in i Olles Skidfärd där ett tag. Snötyngda grenar bildade nästan tak över spåret.När jag kom ut på myrarna lyste solen över nejden var det så otroligt vackert att det pirrade!Jag fick stanna hela tiden för att krångla av mig tjockhandskarna (minus 12° idag) och leta fram mobilen för att fota. Jag skulle haft med mig "riktiga" kameran, men va tusan, jag var ju ute och tränade. :)


Vi har haft en fin julhelg med en mysig julafton med bästa gänget, god mat, julklappar, julquiz, långfilm och sånt som hör julafton till!

På juldagen blev vi bjudna på brakbrunch hos syrran, mmm mycket gott och trevligt. Därefter bylsade vi på oss och  tod en sparktur i kylan, minus 20° och därefter mera mat och soffhäng med film!

Annandagen så här långt har alltså bjudit på skidtur och vi har även påbörjat ett klurigt pussel.

Hoppas ni har/haft den finaste julhelgen!

Må så gott!6 kommentarer:

 1. Så vacker natur ni har runt er Jag njuter av bilderna det är vackrast så med alla nö och kyla. Här är det lite snö men inte mycket till kyla.
  Ha det gott resten av helgen
  kram Meta

  SvaraRadera
 2. Jag saknar skidåkning och pussel men njuter av sol och god mat:)

  SvaraRadera
 3. Här har solen skinit hela helgen och det är vi ju inte bortskämda med i Stockholm. Har bara tagit det lugnt och eftermiddagskaffet på julaftonen intogs i växthuset i strålande sol. Gött!

  Ha en fortsatt trevlig jul!

  //Veronica

  SvaraRadera
 4. Oj, det där är minsann riktig vinter det! Det kan vi inte skryta med här inte. Idag har dessutom det lilla vita frost-täcket vi hade töat bort och ersatts av det gamla vanliga grå. Nåja, det är väl så att bo i Skåne!

  Ha en fin avslutning på året och gott nytt 2015!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Tack för allt fint du bjudit på i år! En trevlig nyårsafton och ett riktigt gott nytt år önskar jag dig!

  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 6. Åh vilka underbara vinterbilder! Som en saga!

  Ha en riktigt mysig nyårsaftonskväll och Gott Nytt År!
  Annika

  SvaraRadera