söndag 7 december 2014

Ge & få

Som kransbindare är jag inte särskilt känd. Många gånger tänker jag att "det kan väl inte vara så svårt?", men för mig är det det. 

I år har jag inte lyckats köpa mig någon krans till dörrarna, men när vi hade kalas igår och mamma kom hit så hade hon "Ernstat" ihop en fin granstjärna som vi fick! Perfekt på dörren!
Tack bästmamma som även bakat tunnbröd till oss i år när tiden inte räcker till! ♥Apropå Ernst så missade jag hans program tidigare i veckan, men jag ska försöka titta på det ikväll istället.


Innan soffhänget så tror jag faktiskt att jag ska slå till och köpa mig en get.
Eller en bikupa.
Gör det du också vetja!

www.actionaid.se
7 kommentarer:

 1. Det blev en jättefin dörrdekoration. Härligt att ha en mamma som ställer upp och hjälper till Det saknar jag ibland Hoppas på att jag skall kunna vara en sån mamma . Inte till överdrift bara
  Ha en fin kväll
  Kram Meta

  SvaraRadera
 2. Vilken fin dörrprydnad du fick av din mor. Det är gott med mammor....min har varit snäll och bakat ett par sorters julkakor! Men de får vi inte smaka på före lucia, har jag bestämt, hihi...men då kommer kakorna att smaka extra gott, när man längtat efter dem!
  Tack för titten hos dig. / Carina

  SvaraRadera
 3. Den är ju hur fin som helst!

  En get blev det inte här men jag har köpt vaccin och vätskeersättning genom UNICEF. Dottern läser till sjuksköterska så det passade bra tänkte jag att hon får ett gåvobevis för sådan som har med vård att göra. Sonen få ett gåvobevis från WWF. Satte in pengar i hans namn för att rädda tigrar.

  Ha en bra ny vecka!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jättefin dörrstjärna! Vilket bra uttryck också "Ernstat ihop"! Det ska jag sno rakt av.

  Adventskram!

  SvaraRadera
 5. Här tror jag inte att jag hamnat förut!? Vilken trevlig blogg :)
  Jag är inte heller sådär pysslig av mig och har svårt att få till snygga kransar. Det har däremot inte din mamma !

  Jag kommer kika in hos dig igen och lagt mig som följare för att inte missa :)

  Ha det gott!

  //Veronica

  SvaraRadera
 6. Hi hi Ernstat ihop var en roligt uttryck!
  Vad duktig hon är!
  Ha en skön vecka
  Annika

  SvaraRadera
 7. Snäll mamma! Jag vill minnas att jag också gjort något liknande grangrejs för något år sedan eller två, den var dock lite... Tanigare, ha ha. Jag har köpt en get eller om det var en höna, det är nog hoppets stjärna som har liknande.

  SvaraRadera