lördag 31 januari 2015

Att vända blad

I helgen är det dags att vända blad. Årets andra månad står för dörren och med februari kommer frösådder, fettisdagsbullar och skidåkning förhoppningsvis stå i fokus!

Jag vänder också blad i arbetslivet. Tillsammans med de flesta av mina arbetskamrater ska jag utföra ungefär samma arbetsuppgifter som i fredags, men på måndag med en ny arbetsgivare och nya lokaler en bra bit bort. Det kommer säkert att bli väldigt bra även om jag inte alls vill pendla med bil längs snöiga, hala och mörka vägar.


Min jättefina bi-almanacka får symbolisera det nya i mitt liv.

I fredags började jag lite smått med frösådden. Tio sorter, mest perenner, ett par sommarblommor och en chili blev det. Förhoppningen är att fortsätta med fler inom kort. När jag kommer att ha mindre fritid framöver så väljer jag att så lite fler sorter än förra året. Men. Trädgården är ju en slags terapi för mig och då får det bli så! :)

Må så gott!

6 kommentarer:

 1. Önskar dig lycka till med det nya (gamla) Det går säkert bra att åka vägen till jobbet. Lite ovant i början kanske
  Ha nu en skön söndag
  kram Meta

  SvaraRadera
 2. Fin kalender!

  Lycka till med nya arbetsplatsen.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag önskar dig en fin start på det nygamla jobbet, det kan vara skönt ibland att pendla man hinner lasta av sig lite av dagen innan man är hemma.
  Härligt att vara igång med frösådder.
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 4. Aj aj, längre resväg till jobbet... hoppas det är värt det? Men nuförtiden får man vara glad över att ha ett jobb. Men en jättefin almanacka har du:) Lycka till med sådderna!

  Önskar dig en avkopplande söndag.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 5. Vilken vacker almanacka! Hoppas att det blir OK på din nya arbetsplats. Ja, jobbet och kompisarna var ju tydligen samma så där blir det väl ingen skillnad, men det är inte kul med lång resa till jobbet.....
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 6. Hoppas det ska gå bra med pendlandet.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera