fredag 16 januari 2015

Inne & ute

Dottern har fått låna sin fasters piano på obestämd tid och helgen innan jul fraktade vi äntligen hem det!

Det är gammalt, ostämt och väldigt vackert tycker jag.

Gungstolen fick flytta ut på altanen så länge så fick pianot plats framför murstocken.Utomhus har vi finaste vintern nu! Snöigt och en kyla som pendlar mellan 0° och -20°. Det är som de säger på radions väderpresentationer "...och Norrland får idag mellan minus fem och minus tjugofem grader". :)

Köksträdgården i blek januarisol.En bister förmiddag på väg till jobbet. Härligt när man kan ta sparken till jobbet även om det biter i kinderna!


Ha nu en riktigt trevlig helg!

8 kommentarer:

 1. Trevlig helg! Vilket vackert piano, jag har alltid velat ha ett. Här var det +4 igår kväll och regnade, hua! Vart tog vintern vägen??? Glashala blev det!

  Jenny

  SvaraRadera
 2. Men så vackert piano! Hoppas dottern spelar på det, ni får stämma det! Här har mycket snö regnat bort under gårdagen men som tur är är det minusgrader idag. För min del får den gärna smälta men jag tänker på skid-VM.

  Ha det gott!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Ler, när jag ser pianot. En liknande möbel hade vi också i mitt föräldrahem fast det var en orgel. Jag har bara pallen och ljuslampetterna kvar.
  Vad mysigt att åka spark till jobbet, det längtar jag efter, här får vi nog sätta hjul på den om vi ska kunna åka
  Ha en fin helg
  Kram Meta

  SvaraRadera
 4. Gamla instrument av alla sorter är mycket vackra, men kan någon spela på det.....!?
  TREVLIG HELG
  Susie

  SvaraRadera
 5. Fina vintervyer, och att ta sparken till jobbet är ju underbart. Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 6. Så vackert med det vita! Önskar så att vi får någon vecka med riktigt vinterväder snart.
  Att ta sparken till jobbet låter härligt. Jag hade en spark när jag var liten. Blev så sur när grusbilen kom och grusade på vägen nedanför huset för då kunde jag ju inte köra med sparken där.

  Så roligt för dottern att hon fått låna pianot. Hoppas hon får trevliga stunder där.

  Kram

  SvaraRadera
 7. En sån finvinter saknar jag här. Sparken får vila hela säsongen verkar det:( Skidorna likaså. Men broddar går det åt desto fler! Ha det!

  SvaraRadera
 8. Så vackert piano! och möbel :) När jag var liten spelade jag piano men har glömt allt. Då uppskattade jag det inte riktigt men nu ångrar jag förstås att jag inte spelade mer. Och vackert väder har ni med gnistrande snö och sol :) Här är det bara regn och storm - eländes elände..... Roligt att du skrev om höns hos mig! Om makens jobb inte ställer till det för oss (jobba i annat land) så kan jag nog få till det med höns - vill så gärna :) De kräver sin tid och det hoppas jag kunna få. Ha det så bra och hoppas det gått bra med ditt nya jobb ♥

  SvaraRadera