måndag 2 november 2009

Betong

För en tid sedan blev jag tillfrågad om jag ville röra betong och gjuta lite en kväll på en bygghandel i närheten. Först tackade jag nästan nej, för inte kan jag... jag gör ju inga märkvärdiga saker... så mycket snett och vint jag har gjort...

Det lät dock allt för kul för att jag skulle tacka nej så jag sa ja! Tänkte att något enkelt ska jag väl kunna göra och som bekant så behöver ju betongen brinna innan man ser det färdiga resultatet. ;)



Nu blev jag ju dessvärre sjuk så jag var tvungen att ställa in. :(
Jag hoppas att det kommer fler tillfällen för det vore roligt att få några "betongande" vänner att inspireras av!

Vad har du haft för dig i helgen?


Min helg tillsammans med tjejkompisarna blev i alla fall lyckad trots att jag på lördagkvällen var rejält trött och hostig. Min syrra som jag delade hotellrum med fick säkert ingen bra sömn eftersom jag hostade bredvid, men snäll som hon är så kom det inga klagomål.

Vi gjorde också ett besök på Ikea och antagligen skulle jag kunna öppna butik och sälja ljus och ljusstakar för nu har jag ett rejält lager!

Må så gott!

3 kommentarer:

  1. Tjejhelg är ju aldrig fel, brukar vara kul. Själv har jag haft "jord under naglarna" :-) i helgen. Har förberett mina odlingslådor och grönsakslandet för hösten med ny fin kompost och lite barkmylla och täckt över dom med löv. Bara att invänta våren då.....

    SvaraRadera
  2. Betong är alltid kul och jag saknar mitt gamla jobb där jag bla höll kurser i betonggjutning.

    Ljus behövs nu i novembermörkret minsann. Kram!

    SvaraRadera
  3. Det har varit full rulle i helgen. Men litet trädgårdspyssel med sen lökplantering och amaryllisplantering inomhus.
    Karin

    SvaraRadera