måndag 25 oktober 2010

Fångad i en dröm

Det blir alltid värre framåt natten skrev jag i förra inlägget och det är klart att han sjöng den på showen vi var och såg i Ö-vik i lördags.

Han - Björn Skifs alltså!

Det var en jättebra föreställning!


10 kommentarer:

 1. Härligt! Han är grym. Vilken röst!

  SvaraRadera
 2. Men vi var ochså där föreställningen som började halv åtta. Tänk om jag hade vetat det så skulle jag ha ropat på dig.:o)

  Han är så himla bra.Jag bara njöt fast sikten var lite dålig ibland från parkett.

  Ha en fin början på veckan
  Gunilla

  SvaraRadera
 3. ...D kan jag tänka mig. jag insåg försent att skifs varit i halmstad...synd, jag tycker han är bra. d är roligt att ha lite skojigheter inbokade på hösten, dottern o jag ahr varit på dansteater bla - underbart! d förgyller verkligen vardagen! =)

  SvaraRadera
 4. ...lyckliga du som fick se och höra honom live! Björn Skifs är en mycket stor favorit, inte bara för att han har en sån fantastisk bra röst och dessutom är så duktig och rolig på scenen. Ovanpå det är han extremt trevlig privat också. Han bor granne med min keramikväninnas f.d. verkstad (ett litet bykhus på landet) i Västerhaninge - så hon har berättat hur jättetrevlig han är.
  Jag gillar ju blues och rock normalt, men hans otroligt vackra låt/psalm "Håll mitt hjärta" är helt klart min favorit. Och dessutom gör han den så otroligt bra. När jag hör den så kommer tårarna ofelbart.....

  SvaraRadera
 5. Härligt med såna underbara tillfällen!
  Kram /bea

  SvaraRadera
 6. Åhhh, en av mina favoriter:) Önskar jag får se showen jag med!!

  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 7. Måste ha varit en suverän kväll...alla dessa låtar med honom genom åren som det finns minnen till...Hääärligt, härligt....

  Kram från Malin

  SvaraRadera
 8. Björn Skifs är för mig en symbol för evig ungdom. Han är energisk, okonstlad, smittsamt glad och sjunger så det svänger! Kan inte tänka mig honom som gubbe... Gillar honom skarp alltså men har aldrig sett honom live. Blir riktigt avundsjuk.
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera
 9. Ett par vänenr till oss såg honom i Malmö och showen hade varit enormt bra enligt dem så jag förstår din glädje. Hela Malmö Arena gungade och publikhavet sjöng med i alla låtar, gissa om vi ångrar att vi inte gick!

  SvaraRadera
 10. Wow, vilken kväll!
  Jag skulle se honom för många år sedan i Stockholm, men då bröt han benet när han gjorde någon sängreklam och hoppade i sängen...så showen blev inställd:(

  SvaraRadera