onsdag 20 oktober 2010

I mitt vita...

Imorse när jag slog upp de blå var hela världen vit!

Första snön har kommit och jag gillar det!


...och nej, vi har inte plockat bort riktigt alla sommarsaker ute ännu. De sista är ihopplockade, men inte undanställda. Och nej, vi har inte tömt garaget på bråte. Och nej, de sista New Dawn-knopparna hann inte slå ut.

Men jag är glad ändå! Och ja, vinterdäcken sitter på!

12 kommentarer:

 1. Va´kul...första snöbilden i bloggvärlden den här säsongen. Det ser härligt ut. Jag gillar verkligen snön förutom i trafiksammanhang. Kramar

  SvaraRadera
 2. Åhh...suck, det närmar sig tydligen med vinter :)
  Nåväl, vit vinter kan vara hur fin som helst och vi har inget annat att vänta.
  Hos mig har det stora grå landat, med ett enormt grått och ruggigt regnväder!
  Kram /Bea

  SvaraRadera
 3. Burr säger jag.. vill inte än.. tur att man är olika så i alla fall några blir glada när snön kommer.. *ler*.. ha det gott o du kan väl göra en snöängel till mig.. Moa

  SvaraRadera
 4. och jag säger Nej...vill inte ha nån snö, inte ännu i alla fall, sen kan det gärna få vara lite (lagom) vitt!

  SvaraRadera
 5. Det ser vackert ut och jag gillar snön men här hade det känts lite väl tidigt även för mig. Men som sagt så gillar jag snö o vinter, from. adventshelgen är lagom för mig.

  Kram!

  SvaraRadera
 6. Oj vackert! Jag ska åka till torpet på fredag, misstänker att det ser lika dant ut där. Hoppas det dröjer lite till här hemma, jag har fortfarande en del utejobb att stöka undan innan det vita täcket kommer.
  Du får häva i lite chili och ingefära nästa gång du gör morotssoppa så kommer "wowet"...:)
  Må så gott!

  SvaraRadera
 7. Vackert är det, det går inte att förneka. Men hy och fy att vi redan är tillbaka i vintertider...

  SvaraRadera
 8. ...att visst kan det se vackert ut - på bild! Men i verkligheten är det bara kallt och halt och murrigt. Nej, vintern är inget jag gillar precis - fast snart så är det jul och då blir det ju lite trevligare igen!

  SvaraRadera
 9. Visst är det fint med snö bara man sitter inne med en brasa tänd och man slipper gå ut. För att inte glömma många tända ljus också.

  SvaraRadera
 10. Fina snöbilder och jag förstår att du gillar det, det gör jag med :) Hellre snö än det regnoväder som pågår därute just nu! Kom tydligen lite snö i morse men jag åkte till jobbet när det var mörkt, så jag missade det.

  Nu har jag dreglat över goda recept och snyggt kök :) Vi har ett 22 år gammalt kök som verkligen behöver bytas ut men vi får liksom inte tummen ur ;) Jag gillar den lantliga stilen men den passar inte i vårt hus (funkis) men njuter av andras kök istället :)

  Ha det gott, kramen ♥

  SvaraRadera
 11. Samma syn mötte oss i morse. Fast nu är snön nästan borta!
  Vet du, jag har PRECIS börjat läsa Vinteräpplen:)...

  Ha en trevlig helg!
  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 12. Helt otroligt! Snön är här nu, fast inte på vår gård, men det dröjer nog inte länge så kallt som det är... fasen vilket vackert kök du har och de där muggarna med svarta blommor, så fina! Mari,.

  SvaraRadera