torsdag 17 mars 2011

TT

Det är ju ingen hemlighet att jag saknar riktigt bra trädgårdsprogram på teve. Bristen på trädgårdsprogram överhuvudtaget i rutan gör att jag tittat även på dem som inte varit särskilt bra, typ stajla om en trädgård på en kvart och den här engelska med gula boken.

Trädgårdsfredag har varit helt okej, men jag vet inte om det är någon ny säsong på gång? Liksom Söderläge och så klart Gröna Rum!

På söndag är det i alla fall dags för en ny programserie på tv 8 - Trädgårdstoppen.


Det är Doreen Månsson och Peter Englander som ska ta med tittarna till 20 svenska trädgårdar.
Jag är skeptisk till att det ska vara i tävlingsform, men kommer självklart att titta på första avsnittet som sänds 20 mars kl 19 i tv 8.

Så stort som trädgårdsintresset är borde det absolut finnas utrymme för ett intressant, lärorikt och inspirerande trädgårdsprogram på teve!

6 kommentarer:

 1. HEj där!
  Här har jag inte varit på länge...
  Jag läste o förvirringen kring de utburna frösådderna resp. kvarglömd.... fniss:-) SÅnt där gör jag hela tiden. Man undrar vilken del av hjärnan som styr denna autopilot...:-)

  Kram Hillevi.
  PSGlömde nästan - skulle tacka för din medverkan i uttlottning, kul att du vile vara med och länka!

  SvaraRadera
 2. Jag ska försöka komma ihåg att kika men saknar också ett trevligt trädgårdsprogram som kommer regelbundet...gärna varvat med lite mat o tips på "inredning ute och på veranda"...Programmet får gärna vara en timme långt...Vad trevligt det hade varit!
  Ha nu en riktigt Bra Helg!

  Kram från Malin

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Ja, utbudet på bra trädgårdsprogram är tunnsått, jämfört med bygg- och matprogram som är högaktuella, så varför inte lite trädgård också!?
  Hoppas helgen blir angenäm! /Bea

  SvaraRadera
 4. Mera trädgård på TV! Saknar verkligen Mandelmans, det var så mysigt tycker jag :) Skall verkligen försöka komma ihåg TV söndag kväll, har läst om programmet så det har fått mycket reklam, hoppas bara det är bra med :)

  Ha det så gott :)

  SvaraRadera
 5. Till skillnad mot Lotta så saknar jag inte Mandelmans alls eftersom jag inte ens orkade se programmet U(jag gillar ju inte att odla matnyttigt), men däremot Gröna Rum och så alla engelska jag tidigare kunde se på BBC. Numera har jag inte den kanalen, så nu får jag hålla till godo med det som sänds i Sverige.
  Jag håller tummarna och hoppas kvällens program blir bra - TV8 har ju en del annat smått och gott också så chansen finns!

  SvaraRadera
 6. oops nu skrev jag en komentar till dej så vart den bara väck ,,konstigt detta ,,

  Håller med att livet i vårt goa land är helt ok lyxigt,,om man tänker på vad som sker ute ivärlden nu..
  Fin kopp du har,,
  ha en go vecka kram Monixca

  SvaraRadera