tisdag 8 januari 2013

Helg och vardag

Först vill jag säga
 
God fortsättning på det nya året 2013!
 
Jag har varit ledig sedan nyår och haft fullt upp med allt möjligt roligt!
Sedan igår har jag åter varit på jobbet och vardagen har gjort sitt intåg igen.
 
 Julen är fortfarande kvar hos oss, jag är inte det minsta less på den och julgranen, som jag pratade så mycket om innan jul, är fortfarande grann och fin!
 
Jag hann aldrig ledsna på julmat och knäck heller. Känns som om jag knappt lagat mat alls och det brukar ju vara extra roligt när man är ledig och har lite mera tid.
Det som vi ändå lagade, nyårsmiddagen till exempel, har vi bloggat om på den andra bloggen och även skaffat oss en facebooksida!
 
 
Tack för alla hejarop jag fick när det gällde Nyårsraketen som jag medverkade i! :) Det var riktigt roligt, men tyvärr blev jag ikappåkt och omåkt några hundra meter före mål. Vid det laget hade jag liksom inte ens en chans att spurta om första platsen heller. :)
 
Det är mycket vallaburkar, underställ, toppluva och sånt nu, men något jag är ganska bra på är att stanna upp och njuta av stunden. I lördags morse fick jag vara med om en fin soluppgång en lite kall januarimorgon på en annan skidtävling...


Tydligen fungerar det inte att ladda upp bilder på bloggen nu.Om man har IE vill säga. Läste på en annan blogg att det funkar via andra webläsare så jag kör via Google Chrome idag.Må så gott!


Psst! Ikväll blir det semlor... men först skidåkning. Jaaa, jag är nördig både när det gäller semlor och när det gäller skidåkning i synnernet. :)


4 kommentarer:

 1. Jag tänker ofta på dig ska du veta. Sådär i vardagen. Vi lever i samma land men ändå har vi så olika klimat och därmed också förutsättningar. Skidor har vi ju sällan möjlighet att åka här tex. Här är det andra idrotter som är stora. Handboll är tex en mycket stor sport i Kristianstad och fotboll såklart.
  Du ser underbara soluppgångar i ett vintrigt klimat och här hörde maken koltrasten idag och krokusarna har börjat sticka upp ur jorden. Skillnad!

  Många kramar till dig!

  SvaraRadera
 2. Underbar bild! Men hörru... julgranen kvar och en semla i näven... nääej;) Nån ordning får det vara, hihi...

  Kram och må gott!
  Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Vilken fantastisk Bild!
  Har inga problem med att lägga upp bilder från iPhoto bortsett från att det går ganska långsamt. Vad är IE?
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera
 4. Vilken underbar morgon bild, den är ni väl värda där uppe som har haft mörkt länge. Men sen har ni ju snön som kanske lyser upp lite. Jag är lite avund på eran snö, här finns inget kvar, grått dimmigt trist, att få "skida iväg" är ju toppen.
  Njuta av stunden det måste man, tiden flyr ändå så fort.
  Det är väldigt iriterande med att bloggens överföring bråkar, det tar tid att gå via HTML, som jag fick tips om.Hoppas de kan åtgärda felet nån gång, eller blir det "for ever" ?
  Inga semlor ska ätas ännu för min del, men vi gör som vi vill.
  Lycka till med tävlingarna.
  // Eva

  SvaraRadera