söndag 15 mars 2015

Det bästa av två världar

Vilket underbart väder vi haft i helgen! Det känns lite tråkigt att den snart är slut, men jag har å andra sidan haft det bästa i helgen.

Den här helgen var det skidskytte båda dagarna, men igår något lite annorlunda tid än normalt. Vi brukar ju ställa klockan och vara uppe med tuppen, men igår behövde vi inte åka förrän vid 14-tiden. 

Växthusdörren har äntligen tinat loss så jag packade med mig fröpåsar, jordsäckar och andra såtillbehör med mig för en stund i växthuset. Det var bara det att betongplattorna utanför dörrarna har rest sig under vintern (går förhoppningsvis till sig när tjälen gått ur marken) så jag kunde bara öppna pyttelite innan det tog stopp. Jag drog in magen lite och kunde gå in i sidled. :)Det är så skönt under sommartid att slippa en tröskel in till växthuset och även på hösten när jag ska tömma det för vintern att kunna lasta skottkärran och köra in och ut. Men efter några vintrar med tjock isbildning framför dörrarna och nu det här. Jag kanske ska tänka om och ha en liten tröskel i alla fall?

Hjälmböna


Jag sådde lite frön och det blev tokvarmt där inne (det var fyra minus när vi åt frukost så jag hade både underställ och fleecetröjan på) och så himla härligt!


Det bästa av två världar - växthusmys halva dagen och skidåkning halva!Idag blev det skidåkning hela dagen, eller det är väl att överdriva att jag åkte så väldigt mycket, men vintersport blev det i alla fall i värmande sol.

Bjuder enbart på foton från helgens Instagramflöde.

Måste älska vårvintern!

4 kommentarer:

 1. Jo minsann du drar vi igång våren på allvar
  Ha en fin och skön början av veckan
  Kram Meta

  SvaraRadera
 2. Skidskytte låter så exotiskt i mina öron! Förlåt om jag inte har koll men är det du som åker ock skjuter?
  Allt gott!
  Laila

  SvaraRadera
 3. Den ena halvan av din dag förstår jag, men skidskyttet.....nej, inte riktigt min grej! Här var det bilrace hela helgen, men mellan dom så hann vi både med att ta prommisar vid havet och jobba i trädgården. Det är grejor det.....! *fniss*
  KRAM/Susie

  SvaraRadera
 4. Frösådd och skidskytte samma dag. Låter som en härlig kombo. Jag har ju aldrig provat skidskytte förstås men att åka skidor är härligt.
  Ha en fortsatt bra vecka! Anna-Karin

  SvaraRadera