lördag 7 mars 2015

Vårtecken
Jag bjuder på ett vårtecken idag - tadaa, nu öppnar sig vädringsluckorna i solen!

Bloggar, FB och Instagram fullkomligt svämmar över med uppdateringar innehållande antingen spade+grävning, vårkrukor eller sommarstädade altaner.

Dit har jag inte kommit än.

Jag skulle gärna vilja tillbringa lite solig tid i växthuset där jag skulle pyssla, få jord under naglarna och växthusstöka helt enkelt. Känna på värmen där inne, den som gör att vädringsluckorna öppnar sig.
Men.
Dörren har frusit fast så jag tar mig inte ens in!!

Idag har vi stött på lite motgångar och jag håller på att längta ihjäl mig efter familjens killar just nu (dom kommer inte hem förrän på måndag...), men när vädringsluckorna står öppna och en middagsbjudning just anlände så får jag allt lov att se medgångarna också.

Trevlig lördag på er!


5 kommentarer:

 1. Härligt med alla vårtecken, vad det nu än är.Det gäller att se det lilla och njuta av det. Det var ju synd då att dörren frusit fast. Men har det börjat så rätt som det är så kommer du in där.Solen gör underverk både med oss och det materiella.Låter inte bra med din motgång hoppas det löser sig.
  Ha en skön lördag
  kram Meta

  SvaraRadera
 2. Ja men så är det ju, fokusera på det som är bra, och tids nog kommer du nog in i ditt växthus :) själv är jag sugen på odling iår för första gången på länge, som kanske är bekant har jag ju inga hästar kvar men en massa tid , nåja , lite annat har jag väl fyllt den med men vårkvällarna som jag la på hästryggen tidigare kanske jag kan lägga på lite odling istället :) Allt gott till dig , kram Anna

  SvaraRadera
 3. Åh, men vilket härligt vårtecken!!! Bara du kommer in i växthuset kommer du att få härliga stunder därinne! Lyckliga du!

  Jenny

  SvaraRadera
 4. Idag tror jag att din växthusdörr tina upp!

  Önskar dig en fin ny vecka!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 5. Trist att du inte kunde ta dig in i växthuset. Det var säkert riktigt varmt och gott där inne. Det var det i alla fall i mitt. Men själv har jag inte satt tillbaka "kolvarna" till vädringsluckorna. De kan ju förstöras av för kalla temperaturer så jag tog ned dem runt jul när det blev kallt. Men de borde verkligen upp igen snart så att det slipper bli bastuvarmt därinne.

  Kram, Karin

  SvaraRadera