tisdag 3 mars 2015

Då står pojkarna på rad

Almanackan säger att det är mars och kanske gör naturen det också, men var tog februari vägen?
Tiden går alldeles för fort nu och jag hinner inte riktigt med. Bloggen är nedprioriterad och tyvärr hinner jag inte läsa alls så många bloggar heller. 

Jobbet tar så mycket tid och fritiden är hyfsat späckad också. 

Helgen som nyss passerade tillbringades i vår huvudstad tillsammans med syster, svåger och maken. Vi bodde på hotell, åt och drack gott, pratade och skrattade jättemycket och så var vi och såg Orup!

Jag har alltid gillat Orup och har sett honom flera gånger tidigare, men det är minst 15 år sedan sist (och första 1987!). Att påstå att jag lyssnar på honom ofta nu för tiden är att överdriva. Jag såg dock framemot att se honom på Så mycket bättre, men jag tyckte nog att han verkade lite trött i det programmet.

Därför hade jag inte så stora förväntningar inför krogshowen, men det var så mycket bättre än förväntat!! Han var grym på scenen och så kan man ju alla låttexter utantill och jag dansade mig svettig och sjöng mig hes! Riktigt bra var det!


Den här veckan är det sportlov här och jag ska vara ledig två dagar. Tanken var att jag skulle försöka hänga med sonen som är uttagen till en landskamp i skidskytte, i Finland, men nu verkar den resan gå mig ur händerna tyvärr. Så jag är lite less nu.

Jag kanske tröstar mig med att så några fröer. :)

Må så gott alla!

2 kommentarer:

 1. Synd om dig som inte får följa med och heja på sonen! Du får hitta på något annat roligt i stället. Det där med svetsning låter superkul, gillar Strömsös roliga lösningar och såg växthuset av gamla fönsterpartier växa fram. Det blev jättemaffigt!
  Du kan tro att det är skönt nu när jättefestivaltältets kvällar och nätter (beläget 200 m från min lägenhet) tystnat! Öronpropparna hjälpte nada! Men det har varit en magisk tid med ett otroligt folkliv och så himla bra tävlingar med alla fina medaljörer!

  Hoppas din sportlovsvecka blir fin.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Trevligt med en stockholmsresa, mindre trevligt med utebliven finlandsresa! Hoppas det går bra för sonen i tävlingen, verkar vara en häftig sport!
  Allt gott!
  Laila

  SvaraRadera