måndag 9 mars 2015

Betong + såpaNågra böcker klickade jag hem på årets bokrea. En roman och tre trädgårdsböcker blev det. 


Stora boken och trädgårdsprojekt är den enda jag hunnit läsa lite i och den verkar bra (det är ju minst tredje gången den syns på bloggen nu). :). 

Det är både mindre betongprojekt och större järnarbeten med svetsen. 


På sidorna om betong rekommenderar man att såpa in betongföremålen. Det har jag aldrig gjort.  Nåt att lägga på minnet inför sommarens betongpyssel.


Denna måndag bjuder på jobb hela dagen och solsken utanför fönstret, men jag ser också att det nästintill stormar ute så det kanske är lika bra att vara inomhus.

Lev väl!

4 kommentarer:

 1. Låter som en matnyttig bok den där om trädgårdsprojekt! Ska försöka övertala gubben min att lära sig svetsa... Gjuta betong är han redan inriktad på men han har inte släppt yrkeslivet än och uppdragen bara dräller in...
  Lycka till med dina trädgårdsprojekt!
  Allt gott!
  Laila

  SvaraRadera
 2. Ja ibland är det skönare att uppleva solen inomhus , idag var nog en sån dag :) kul med lite nya böcker , har klickat hem någon på rea jag också , läser mycket böcker digitalt och jag gillar det men det ör ju inte alls samma känsla som att sitta och bläddra i en riktig ! Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Ja man lär sig alltid något nytt. Jaha du gillar att 'leka' med betong, jag har prövar något litet men alltid är det något annat som går före.
  Men säkert är jag inte tillräckligt intresserad för att vilja fortsätta. Alla har vi våra intressen av olika slag och sen är det alltid roligt att pröva något nytt.
  Läser böcker gör jag mest på vinterhalvåret, resten av året är att vara ute i trädgården och 'leka',
  Ska bli kul att få se vad du ska göra för betong 'saker' i år.
  Lycka till/ Eva

  SvaraRadera
 4. Det verkar vara en bra bok med mycket matnyttigt. Jag har aldrig gjort något i betong men har varit sugen många gånger men sen kommer det nåt annat emellan. Om jag kommer till skott så tack för tipset med såpan.
  Allt Gott! Anna-Karin

  SvaraRadera